Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '10

 
Kategori
Güncel
 

CIA’ın yeni bir marifeti daha...

CIA’ın yeni bir marifeti daha...
 

CIA’nın YENİ BİR MARİFETİ DAHA...


CIA (Amerikn Merkezi haberalma Örgütü) Birçok ülkenin kaderini belirleyen, darbeler, iç savaşlar, salgınlar, örtülü cinayetlere adı karışmış bir örgüt olarak kimin neyin hizmetinde olduğu tartışılan bir örgüt. Kendi içinde bile düşmanları olabilen bir istihbarat örgütü olduğu biliniyor.

İşte son olarak ilginç bir deneyle yine gündeme geldi.

Fransa’nın güneyinde kendi halinde bir köy olan PONT SAİT ESPPRİT’te 16 Ağustos 1951 de güne gözlerini açan köylüler, birkaç saat sonra çıldırma belirtileri göstermeye başlamış. Sokaklar çıldıran anormal davranışlar segileyeb-n insanlarla dolmuş. 5 kişi ölmüş, 300 kişi yaralanmış, 50 kişi akıl hastahanesine kapatılmış.

Uzmanların araştırmaları sonucu bütün bu olaylara halkın yediği ekmeğe karıştırılmış uyuşturucu etkisi olan bir yaban mantarının neden olduğu anlaşılmış.

Fransa tarihine geçen bu olaya „Lanetli Ekmek“ adı verilmiş.

İşte burada yıllar sonra deşifre olan CIA arşivlerinde ele geçen bir belge herşeyi ortaya çıkarmaya yetmiş.

Bu arşivdeki bir belgeyi inceleyen bir gazeteci CIA nın Zihin Kontrolü kapsamında yaptığı bir deney olduğu iddiasını ortaya atmış.

Buna göre CIA köyün ekmeklerine bilerek LSD adı verilen sentetik uyuşturucu katmış ve neler olabileceğini görmek istemiş.

Bu deney ABD ordusunda Özel Operasyonlar Birimi tarafından yapılmış.

LSD alan insanlar telkinle istenilen herşeyi yapabilir hale geliyormuş.

Eh bizden yazması, insanlara istediğini yaptırmak için LSD ye de gerek yok bence zaten ABD her ülkede her istediğine istediğini yaptırıyor. Süper Güç ya ne istese oluyor zaten.

Bu tür konularda Komplo teorileri saymakla bitmez, geçenlerde yazmıştım blog larım arasında var, Hitleri bir doktorunun ikiz doğumlar denemesi ile ilgili bir komplo teorisi de vardı.

 
Toplam blog
: 39
: 670
Kayıt tarihi
: 30.11.09
 
 

1950 doğumlu. 4 yıl Kimya Mühendisliği eğitimi almış, 1969’dan beri İstanbul'da yaşayan, çağdaş kasa..