Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Çiçek bahçesinden podyuma taşınan Chanel şovu

Karl Lagerfeld, Chanel Couture 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyon sunumu için çiçek bahçesini podyuma taşıyordu. Erkek modeller bahçıvan kılığında 300 adet çiçekten oluşan bahçeyi sularken, podyumun gerçek çiçekleri tabi ki birbirinden güzel kıyafetlerin içinde bayan modellerdi. Karl Lagerfeld ilkbahar-yaz koleksiyonuna yakışır rengarenk bir koleksiyonla Chanel severleri bir kez daha büyüledi.

Koleksiyonda çiçeklerin yanında, payetler, tüller, danteller ve tabi ki Chanel'in olmazsa olmazı tüvitler yer alıyordu. Tüm renkler siyah, beyaz, kırmızı, turuncu, kobalt mavi ve pastel tonlarındaydı. Defilede en az çiçekler kadar dikkat çeken diğer detaysa abartılı şapkalar ve berelerdi. Tüvit etek-ceket takımların sunumuyla başlayan şov, payetli tasarımların ışıltısıyla şifon, tül kıyafetlerin transparan cazibesiyle izleyenleri büyüleyerek devam ediyordu. Şovun sonlarına doğru üç boyutlu çiçek motifleri ebatlarını büyüterek kıyafetlerde oldukça yoğun bir şekilde yer alıyordu.

Karl Lagerfeld, transparanlığın yanında püskül detaylara ve kısa üstlere de neredeyse tüm kombinlerde yer veriyordu. Bu detayların 2015 yazında da popüler trendler arasında olacağı garanti. Kısa üstlerin kombinlerde çok yer aldığını ifade ederken, uzun üstlerinde koleksiyondaki varlığını hissettirdiği gözlerden kaçmıyordu.

Defilenin sonunda çıkardığı gelinlik ile bir kez daha Paris Moda Haftası'na damgasını vuran büyük ustanın şatafatlı koleksiyonu diğer detayları sönük bırakacağından, çok fazla aksesuar kullanımı tercih edilmiyordu.

Şapkalar, tül eldivenler ve uzun, ince kemerler kullanılan aksesuarlar arasında yer alırken, ayakkabı olarak siyah, kısa, çorap çizmeleri görüyoruz.

Chanel Couture 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nu incelerken, çiçeklerin hoş kokusunu burnunuzda hissedin. Olur mu?

chanel_couture_2015_ilkbahar_yaz_koleksiyonu_5

chanel_couture_2015_ilkbahar_yaz_koleksiyonu_16

chanel_couture_2015_ilkbahar_yaz_koleksiyonu_26

chanel_couture_2015_ilkbahar_yaz_koleksiyonu_39

chanel_couture_2015_ilkbahar_yaz_koleksiyonu_42

chanel_couture_2015_ilkbahar_yaz_koleksiyonu_46

chanel_couture_2015_ilkbahar_yaz_koleksiyonu_62

chanel_couture_2015_ilkbahar_yaz_koleksiyonu_73

Defieye ait diğer görsellere "Chanel Couture 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu" yazısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Paris Moda Haftası'nda yer alan diğer defileleri ve güncel moda trendlerini blogum "Pimood"dan takip edebilirsiniz.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..