Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mart '17

     
    Kategori
    Alışveriş - Moda
     

    Çiçek

    Çiçek
     

    Çiçek Popülaritesini kazanalı çok uzun zaman olmadı aslında. Öncelikli olarak insanların “bağdan bahçeden topladıklarını bize gönderiyorlar” bir dünya para alıyorlar dedikleri, doğanın bize sunmuş olduğu her kadının aldığında çılgına döndüğü çiçek, aslında hiç te öyle toplanıp satışa sunulmuyor.

    Bağdan bahçeden toplanmış bir çiçekle ancak eve gidene kadar baş başa kalabilirsiniz ve boyutları da muhtemelen ufak olacaktır. Bu şekilde eve götüreceğiniz dalında güzel olan bu varlık sizi tabiri caizse gülünç duruma düşürecektir:)

    Dağdan bayırdan toplansaydı eğer Türkiye her bölgesi dağ bayır olan bir bölge olması ile bu konuda çiçek rekortmeni olurdu. Fakat durum hiçte öyle düşündüğünüz gibi değil.

    Çiçek pazarına ne yazık ki sahip olan ülke Hollandadır. Seralarda özel olarak yetiştirilen bu ürünlerin bakımı bir patates bir soğan veya herhangi bir bitkinin bakımından çok daha güç ve maliyetlidir. Sera yetiştiriciliği ve özel boyutlara gelmesini sağlayan vitamin destekleri ile çocuk yetiştirircesine bakılıp büyütülen daha sonrasında ise soğuk hava depoları ile tüm dünyaya ulaştırılan nadide bir üründür çiçek.

    Unutmayın çiçek deyip geçmeyin. Tüm dertlerinizi bitirebileceği gibi, almamanız halinde Hayatınızın tüm derdi o olabilir. Siz sadece bunu fark etmezsiniz bu gündeme gelmeden başınıza çok ama çok fazla şey gelebilir. Örneğin eşinizden, evin kliması az üflüyor, kapı aralığından soğuk esiyor, şu ampulün ışığı çok mu sönük kaldı gibi anlamsız şikayetler duymaya başladıysanız anlayın ki onun kalbini kazanma zamanınız gelmiştir.

     

    Seçim sizin ??

    Güzel bir ömür geçirmeniz dileğiyle.

     

     
    Toplam blog
    : 1
    : 60
    Kayıt tarihi
    : 26.01.17
     
     

    Gezerim tozarım anlatırım yaşatırım. Hayat benim için neleri ifade ediyorsa sizin içinde bunları ..