Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Temmuz '15

 
Kategori
Eğlence - Hobi
 

Çiçekli harf duvar süsü

Evinize çok yakışacak çiçekli harf duvar süsünün yapılışına gelin birlikte bakalım.

Herkes evinde çiçek bakmayı sever evi renklendirir ve dekore edilebilir. Güller, papatyalar, menekşeler hangi çiçek olursa olsun baktıkça içimiz açar. Bugün ki kendin yap bölümünde çiçekleri daha görsel hale getireceğiz. Duvar süsünü ister kendi evinizin dekorasyonu için kullanabilirsiniz isterseniz de özel günlerin kutlamalarında kullanabilirsiniz.

Duvar süsümüzü yapmak için gereken malzemeler

Mukavva

Makas

Tutkal

Sünger yada çiçekçi süngeri

Çiçek ( kendi zevkinize dilediğiniz çiçek)

Çiçekli harf duvar süsünün yapılışı

Çiçekli harf duvar süsümüzü yapmaya öncelikle ne yazacağımızı kararlaştırmakla başlıyoruz sonra harflerimizi yapmaya başlayayacağız. Harflerin yüksekliğini en az 20 cm yaparsanız çok küçük kalmamış olur. Harflerin altını kestikten sonra kenarlarını kesiyoruz. Kenarları yapıştımak için tutkal da kullanabilirsiniz uhu da biz tutkalı tercih ettik burada. Kenarları yapıştırdıktan sonra kurumaya bırakın.

duvar-süsü-2

 

Kenarların kuruduğundan emin olduktan sonra harflerin içini sünger ile doldurabiliriz. Harf içlerini çiçekçilerin kullandığı sünger ile doldurursanız daha sağlıklı olacaktır eğer yoksa normal sünger yada kutuların içinden çıkan beyaz köpüklerden de kullanabilirsiniz.

duvar-süsü-3

 

Şimdi en zevkli kısma geldik, çiçek yerleştirme. Bu kısımda iş tamamen sizin zevkinize kalıyor. En sevdiğiniz çiçekleri ve renkleri kullanarak ortaya tam sanat eseri çıkarabilirsiniz. Eğer birine hediye edecekseniz onun sevdiği çiçekleri kullanarak kalbini 2 kat kazanabilirsiniz. Bizim önerimiz kurutulmuş çiçekleri kullanmanızdır, daha uzun süre duvarınızı süsler ve bakım gerektirmez.

 
Toplam blog
: 6
: 727
Kayıt tarihi
: 01.08.13
 
 

Moda, alışveriş, sanat, cinsellik ve daha fazlası... ..