Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '15

 
Kategori
Tıp
 

Çiftlerin Yol Haritası

Çiftlerin Yol Haritası
 

ÇİFTLERİN YOL HARİTASI İÇİN HAZIRLANIN


MERHABA!

Yapılan araştırmalar kişisel mutluluğunuz için sağlık, iç huzur, bireysel başarı gibi kriterlerin önemli olduğunu gösteriyor.  Biyolojik-psikolojik ve sosyal yönden zihin beden birlikteliği ve denge sahibi olduğunuzda sizi tam olarak sağlıklı kabul ediyoruz.  Böyle bir süreç mutluluğu da getiriyor.

Evet kişisel mutluluğunuz size bağlı.  Ancak eşinizle ilişkiniz ve cinsel yaşamınız kişisel mutluluğunuzun önemli bir parçası.   Partnerinizle duygusal yönden, iletişim açısından ve cinsel anlamda mutlu olmanız kişisel mutluluğunuzu kesinlikle tamamlıyor.

İş yaşamınızdan, sosyal hayatınızdan, fiziksel sağlığınızdan mutluysanız harika!  Peki ilişkiniz ve cinsel yaşamınızdaki mutluluğunuz?

1956'dan bu yana 6000 kişiyi inceleyen bir çalışma mutluluğunuzun eşinize bağlı olarak arttığını veya azaldığını gösterdi.  Özellikle uzun süredir bir ilişki içindeyseniz; beklentilerin uyumu, anlayış ve özveri gibi ilişki kalitesini belirleyen noktalar, sizin mutluluğunuzu da belirleyen kriterler oluyor. 

Cinsel yaşam bu anlamda ilişkilerin bir aynası.  Çiftin arasındaki iletişimin, paylaşımın, duygusal ve düşüncesel bağların bir göstergesi.   Cinsellikte sorun yaşıyorsanız mutlaka hem ilişki kalitenizde hem de mutluluğunuzda düşüş görürsünüz. 

Çiftlerin Yol Haritası'nda hem bireysel hem de ilişkisel anlamda yaşayabileceğiniz sorunları birlikte paylaşacağız. 

Karşılaşabileceğiniz bireysel ve ilişkisel sıkıntıları nasıl çözebileceğinizi, sağlık sorunlarını, cinsel engelleri, cinsel problemleri nasıl atlatabileceğinizi bu platformda bulacaksınız. 

Partnerinizle daha uyumlu, daha keyifli, daha mutlu olmanın; cinsel zekayı arttırmanın; cinsel tatmini ve mutluluğu sürdürmenin yollarını size aktaracağım. 

Unutmayın, özel yaşamınızdaki keyif ve tatmin hissi hayatınızın diğer noktalarına da yayılacaktır.  Amacım hem size hem de eşinize şifa olacak çözüm yollarını göstermek.  

 
Toplam blog
: 18
: 187
Kayıt tarihi
: 07.04.15
 
 

Sağlıklı Yaşam ve Cinsel Sağlık Uzmanı ..