Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '07

 
Kategori
Güncel
 

Ciğerimiz yanmış, kimin umrunda!

Ciğerimiz yanmış, kimin umrunda!
 

16 şehit!

16 evlat yitirdik bugün yine. Daha da devamı gelecek diyorlar. Kimi yazdı, döşedi; kustu içindekileri. Kimi izledi sadece, söyleyecek söz, edecek laf bulamadı. Kan ağladı yüreği, susakaldı.

Bazı televizyon kanalları (TRT2, NTV, CNN, Star vb.) ve çoğu gazetelerde yer aldı haber. Son dakikalarda yer edindi.
Ama kiminin ruhu duymadı; kimseye eli, dili ulaşmadı. Birinde "Genç Magazin", öbüründe saçma sapan bir dizi, diğerinde de büyükbaşların oyu... vs... vs...
Çok lazımmış gibi!

Neler oluyor bize, allahaşkını diyiversin biri! Bu kadar mı yozlaştık, bu kadar mı vurdum duymaz oldu bu millet! Neyiniz var? Yok mu sizde yürek? Rahat uyuyabilecek misiniz bu gece? soluk alıp vermeleriniz normal mi hâlâ? Bende, bizde mi var bir sorun? Boşuna bu gözyaşları, bu huzursuzluk?

Elimden hiçbir şey gelmiyor. Bu beni deli ediyor. Başbakan bu akşam saat 20.00'da Terör Zirvesi'nin toplanacağını bildirdi. Artık hiçbir şeyden emin değilim. Sınır ötesi operasyon elbette her şeyin bitişi olmayacak, cılar dinmeyecek; ama şu an için yapabileceğimizin en iyi ve etkilisi de bu. Bir yandan da "acaba bilerek mi yapıyorlar?" diye düşünmekten de alamıyorum kendimi.

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, sonumuzu hayrola...

 
Toplam blog
: 12
: 462
Kayıt tarihi
: 07.09.07
 
 

İzmirliyim... Afyon Kocatepe'de Veteriner Hekim olmak için okuyorum. Bir kız kardeşim var. Evli d..