Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ocak '16

 
Kategori
Siyaset
 

Cihan Devleti olma yolunda yükselen Türkiye

Cihan Devleti olma yolunda yükselen Türkiye
 

Yükselen Türkiye


Yüce ve Kudretli ALLAH' IN yardımı, son peygamber Hazret-i Muhammed' in mucizelerinin bereketi ve dört Halifeler 'in ruhlarının desteği ile,

Ben ki bu Dünya' ya sultanlık etmiş, Sultanların Sultanı, Hakanların başı, Krallara taç giydiren, Cenabı Allah' ın yeryüzündeki gölgesi, atalarımın fethettiği Akdenizin, Karadenizin, Rumelinin, Anadolunun, Karamanın, Rum Vilayetinin, Zülkadriyenin, Diyarbekir' in, Kürdistanın, Azerbaycanın, Acemin, Şamın, Halebin, Mısırın, Mekkenin, Medinenin, Kudüsün, Arap ülkelerinin ve Yemenin vede atalarımın ateş saçan, adalet götüren, mızraklarının ve zafer getiren kılıçlarının gücüyle sahip olduğumuz nice ülkelerin Sultanı ve Padişahı Sultan Alparslan Hanın, Ertuğrulgazinin, Fatih Sultan Mehmet Hanın, Yavuz Sultan Selimin, Sultan Süleyman Hanın, ve Abdul Hamid Hanın ... Bu toprakları emanet ettiği, Bu dini emanet ettiği, bu bayrağı, bu maneviyatı, bu ilmi, bu adaleti, bu mazlumları emanet ettiği, bu davanın sadece milyonlarca gencinden biri olan ben " Emrah Yılmaz"

... Siz ki zalimlerin efendisi, mazlumların düşmanı olan ülkelerin temsilcilerisiniz

 (Kim ki Hak'kı tanımaz, haksızlıktan medet umar, zalimliği şeref, adaletsizliği doğru bilirse bu sözüm onadır. )

Yukarıda yazmış olduğum giriş bölümü, Kanuni Sultan Süleyman Hanın fransa Kralı Françesko' ya yazmış olduğu mektuba atfen yazılmıştır. Ve de yukarıda yazmış olduğum yazıdan da anlaşılacak ki , nasıl bir dünya görüşüne sahip olduğumu ve bundan sonra nasıl yazı yazacağımı az çok anlamışsınızdır. Bunu açıklamamın nedeni, Aynı Dünya görüşüne sahip olduğumuz aynı davaya inandığımız insanların bu yazıyı okuduktan sonra silkelenip kendimize gelmemizin gerektiğini bilmelidirler. Şeyh Edebalinin dediği gibi " Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın, nereden geldiğini unutma ki nereye gideceğini unutmayasın" 

Biz ki millet olarak, 18.yüzyıldan beri 1854 ten beri artık uyuduğumuz yeter, kendimiz için değil Hak için, dinimiz için, milletimiz için, adalet için uykumuzdan uyanmamız ve islam ile ilme sarılmalıyız.

Ne mutlu ki bugünkü hükümetin 2023, 2053, 2071 hedefleri bizim inandığımız dünya görüşümüze uymaktadır. Fakat geçmişimizin bukadar mükemmel olduğunu bilerek övünmemiz yetmez, müslümanın iki günü eşit olamaz. bu yüzdendir ki ilk işimiz şu günlerde İslamın adına leke sürülmüş bu karanlık ortamdan kurtarmamız gerekmektedir.Bunu ancak Hak'a aşık olursak, Kur'an a sarılırsak başarabilir ve tabi ki de ilme en çok önem veren millet olabilirsek başarabiliriz.

İlim, İslamın alt dallarındandır.Bundan hiçbir zaman vaz geçmemeliyiz .Bunlara sarılmasak, bunları başarmasak geleceğimiz ve bu davayı devam ettirecek olan evlatlarımıza ihanet etmiş oluruz. Dünya' da kurulmuş bu zalim, Hak tanımaz sistemin parçası olmak bize yakışmaz.Unutmayın ki Hükmetmek ezmek, öldürmek, zalimlik etmek değildir. Hükmetmek Cihan Sultanı Fatih' in yaptığını gibi İstanbul' un Fethinden sonra korkmuş, katledileceğini sanan halka seslenerek " Kalkınız, müsterih olunuz ben sultan Mehmet Han hepinize söylüyorum ki bu andan itibaren ne hürriyetiniz ne de hayatlarınız hakkında Gazap-ı şahanemden korkmayınız. Kimsenin malı yağma edilmeyecektir. Kimseye zülüm edilmeyecektir. Hiç kimse dininden dolayı cezalandırılmayacaktır." demektir Cihana Hükmetmek.

İmdi çok çalışmamız gerek, hedef belli yapmamız gereken sadece inançlı olup çalışmak ve sabretmektir. Unutmayalım ki Ana ve Baba ayağa kalkarsa evlatta ayağa kalkar.

               Biz Türkiye olarak ayağa kalkarsak

        - Filistin ayağa kalkar

       -  Suriye ayağa kalkar

       -  Surinam, Arakan, Myanmar, Doğu Türkistan, Ahıska, Kafkasya, Kırım, Somali, Kosova, Libya, Cezayir, Mısır, Afrika, Asya, Afganistan, Pakistan, Azerbaycan, Bosna vede Balkanlar ayağa kalkar.

Biz kalkarsak....

İslam Alemi ayağa kalkar, Dünyadaki tüm mazlumlar ayağa kalkar.

Bu yüzdendir ki bu kutlu davayı zalimlere bırakamayız.Şu günlerde Dünya bizim adaletimizi beklerken bizler bu isteğe nasıl sırt çevirebiliriz.Okumalıyız, Okumalıyız, Okumalıyız  ama sadece okumakta yetmez. Kendimizi ve çevremizdekileriniz okudukça geliştirmeliyiz. Ne iş yaparsak yapalım, işimizin en iyisi olmaya çalışalım ve olalımda, inşallah bu eğitim sistemi değiştirilirde batının beyinlerimizi körelttiği bu saçma sistemden kurtuluruz. Ancak bu demek değildir ki bahanemiz bu sistem olsun doğruyuda yanlışıda tercih etmek bizim elimizde.

Biz herzaman karşımızdaki zalimden daha bilgili olmak zorundayız.

          - Bize Hak'kı bilen İslamı bilen Alim gerek

          - Bize İlim ve Bilim adamları gerek,

          - Bize iman,inanç,azim ve çalışkanlık gerek,

          - Bize dürüst millet gerek,

          - Bize Kitap gerek, Bilgi gerek,

          - Bize sevgi gerek, aşk gerek,

Bunları daha önce millet olarak başardık, yine başarmalıyız ozaman gelin kenetlenelim, kardeş olduğumuzu tekrardan hatırlayalım. Birbirimize sarılalım, Doğuve Batı bir olalım Kuzey ve güney bir olalım. Hep birlikte olalım, birlik olalım, millet olalım ve gelin beraber  Türkiye olalım. Yılmadan, yıkılmadan, Tükenmeden, küsmeden bir an bile düşünmeden çalışalım. 

Hedef orda koşalım, rotamız belli sapmayalım.

Dediğim gibi biz ki aziz bir milletiz. Türkü, Kürdü, Arabı, Lazı, Çerkezi,Rumu, Boşnağı, Gürcüsü, Romanı, Pomağı, İngilizi, Fransızı, Almanı, Rusu tüm mazlumların milleti olan aziz bir milletiz. Kendimiz için değil  Hak için, Din için, millet için, bayrak için, tüm mazlumlar için her daim kalemimiz kılıcımız kadar keskin, İmanımız kaya kadar sağlam, Kalbimizde deryalar kadar geniş olmalıdır.

Ya böcek olmayı kabul edip ezileceğiz yada aslımıza dönüp bu zalimlik karşısında Kükreyeceğiz.

Arkadaşlar yazarlık yapmayı uzun bir süre düşünmüştüm.Ama sonunda anladım ki artık milletim böcek olupta ezilmeyi kabul etmiyor. Cihan Sultanlığı yapmış bu millet artık kabına sığmıyor ve kükremek istiyor. Bu yüzden bildiklerimi burda siz değerli okuyucularımla paylaşacağım.

                                                                                                           #CihanDevletiOlmaYolundaTürkiye

Allah' ın Rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Esselamun Aleykum ..

 

 
Toplam blog
: 5
: 244
Kayıt tarihi
: 21.10.15
 
 

AYDIN / DİDİM'de doğup büyüdüm. İstanbul'da yaşıyorum.  Küçüklükten beri siyasete ve Dünya'daki i..