Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '08

 
Kategori
Güncel
 

Çık dışarı ABD

Operasyon çabucak bitiverecekmiş. Oldu peki! Emriniz olur beyler, başka bir arzunuz var mıydı acaba? Yoksa sizin gibi düşündüğümüzü mü sanıyorsunuz bizi. Hazır girmişken biraz kalalım, yerlatı yerüstü kaynaklarını kullanalım, sonra da canımız isterse çıkalım şeklinde mi düşüneceğimizi sandınız.

Aslında kötü de olmaz be... Kerkük, Musul, girmişken bizim topraklarımıza dahil oluverse. Zaten cebren ve hile ile alındı elimizden. Haklıya hakkını verme olayı gerçekleşmiş oluverir. Ne dersiniz güzel olmaz mı? Somali' ye demokrasi götürdünüz; sonuç soykırım, sömürge ve kaos. Bosna'ya demokrasi götürdünüz aynısı. Afganistan zaten malum... Bunlar yetmedi bir de baktınız Irak' ın da demokrasiye ihtiyacı var.Oraya da bir gidiverelim dediniz.Hemen bir uğrayıp çıkacaktınız.Neymiş efendim istikrar oluşmamış henüz bölgeden ayrılmak için.Siz gelip başka memleketlerden senelerce kalabiliyorsunuz da bizim girmemizi neden hazmedemiyorsunuz beyler. Sizin gibi keyfi de girmedik biz oraya.Girdik, gerçi girerken sorduk girelim mi diye ama çıkmak bize ait. İşimiz bitsin gideriz elbet ne var bunda bu kadar büyütecek.

Hadi beyler hadi başka kapıya. Bize sökmez sizin mahalle kabadayılğığnğz. Ne sizin ne de sözde devlet başkanı talabani ve barzaninin. Biz işimizi bitirelim.

Çok istiyorsanız Siz çıkın bölgeden. Çıkın dışarı, çıkın dışarı, çıkın dışarı...

Sevgiyle...

 
Toplam blog
: 106
: 1391
Kayıt tarihi
: 13.02.08
 
 

1976 Adana doğumluyum. Cumhuriyet Üniversitesi İşletmecilik bölümü mezunuyum. Evliyim. Adem Hamza..