Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mayıs '14

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Çıkma teklifi nasıl yapılmalı?

Çıkma teklifi nasıl yapılmalı?
 

çıkma teklifi


Erkeklerin çoğu çıkma teklifini nasıl yapacağını ve hangi zamanda yapacağını bilmemektedir.  “Daha zamanı değil” düşüncesi ile çıkma teklifini geciktirmek son derece zararlıdır ve olumsuz bir davranıştır. Bunu yapmak yerine erken davranıp, karşı tarafa çıkma teklifini yapmak gerekir. Erken ve hızlı bir şekilde çıkma teklifinizi yaparak karşı taraftan olumlu cevap alma şansınızı arttırabilirsiniz. Ayrıca kendinizi son derece rahat hissetmelisiniz ve karşı tarafa bunu hissettirmelisiniz. Kendinize emin bir şekilde konuşup, hareket etmeli ve özgüveninizi karşı tarafa da yansıtmalı, göstermelisiniz. Çekiciliğinizi bu sayede arttırmış olursunuz ve karşı cinsin sizde etkilenmesini sağlayabilirsiniz.

Şunu da belirtmeliyiz ki karşı taraf sizi tam anlamıyla tanımadan, sizin hakkınızda bir şey bilmeden çıkma teklifi yapmamalısınız. Son derece büyük bir yanlıştır. Konuşma sırasında sessizlik sık sık oluyor ise ve karşı cins sıkıldığını belli edercesine davranıp hareketler sergiliyorsa, o anda çıkma teklifi yapmanız yanlıştır ve olumsuz sonuç alma oranı yüksektir. Arkadaş ortamında yapacağınız teklif veya arkadaş ortamından çıkartıp uzak bir yerde yapacağınız teklif son derece yanlıştır. Bu saydığımız üç durumda kesinlikle yapılmamalıdır. Doğru zamanda doğru hareketleri gerçekleştirerek, çıkma teklifini yaparsanız ve karşı tarafında teklif yapmadan önce sizden etkilendiğini, çekici bulduğunu anlarsanız çıkma teklifi o an yapmalısınız. Kadınları etkilediğiniz anda yapacağınız teklifin olumlu cevabı oldukça yüksektir. Kısacası teklifin nasıl olduğundan çok teklifin ne zaman yapıldığı önemlidir.

Aranan kişi olmak için kesinlikle karşı tarafa muhtaçlık, onsuz yapamama gibi bir durum sezdirmemelisiniz. Bunu kadınlar anladıklarında sizler onların karşısında son derece ezik bir duruma düşersiniz ve hiç hoş bir durum olmaz. Bu sebeple çıkma teklifi nasıl edilir sorusunun cevabı özgüveninize sahip bir şekilde kendinizden emin olarak hareket etmenizdir. Ayrıca mantıksal olarak değil duygusal olarak hareket edip konuşmalısınız çünkü kadınlar duygusal olarak düşünür ve karar verirler. Sizde bu sebeple onların tarzında bir düşünce ile konuşmalı ve onları etkileyecek cümleler kurmalısınız. Kadınlar çıkma teklifini yerinde ve zamanında, kendi güvenerek eden erkekleri çekici bulurlar ve işte bu sebeple gereksiz ve boş zamanlarda bu tarz tekliflerden uzak durmak gerekir. 

 
Toplam blog
: 90
: 2496
Kayıt tarihi
: 03.11.12
 
 

Kafasına takılan her konuyu sonuna kadar araştırmaya üşenmeyen, bildiklerini, öğrendiklerini ve i..