Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Aralık '12

 
Kategori
Yemek - Mutfak
 

Çikolatanın anavatanından gelen Belcolade ile eşsiz lezzetler

Çikolatanın anavatanından gelen Belcolade ile eşsiz lezzetler
 

Kosta Rika, Ekvador, Peru ve Congo gibi mükemmel ve zengin aromaya sahip kakao çekirdeklerinin yetiştiği bölgelerden gelerek doğallığı gerçek çikolata lezzetine dönüştüren Belcolade, farklı tatların ve mutluluğun kapısını açıyor.

Çikolata hammadde üretimi alanında dünyada fark yaratan Puratos, Belcolade Origin grubuyla farklı aromaların lezzetini Kosta Rika, Ekvador, Peru ve Congo gibi çikolata diyarlarından getiriyor. Farklı kakao oranlarına sahip Belcolade Origin grubunun 6 bitter, 3 sütlü ve bir beyaz olmak üzere 10 çeşidi bulunuyor. Fındıktan, karamele; pişirilmiş sütten çiçek ve kuru incir aromasına, kahveden vanilyaya kadar birçok aromayla mükemmel kıvam ve uyum sağlayan Belcolade Origin grubu ustalara büyük kolaylık sağlıyor.

Puratos’un ‘Çikolata Foodparing’ (çikolata ürün eşleştirmesi) metodu sayesinde ise hangi ürünün hangi aromayla uyum sağladığı tespit edilebiliyor. Profesyonellerin ilham kaynağı olan bu yöntem ile Belcolade, geleneksel reçetelerdeki lezzetleri artırarak, yeni ve yaratıcı tatlar geliştirmede büyük rol oynuyor.

 
Toplam blog
: 8
: 763
Kayıt tarihi
: 03.04.12
 
 

Kocaeli Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Gent University İletişim Bilimleri, Sosyal medy..