Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '08

 
Kategori
Futbol
 

Çıldırt Aziz Yıldırım çıldırt

Çıldırt Aziz Yıldırım çıldırt
 

Fenerbahçe amatör branşlarda çok güçlü kadrolar kurdu.

Futbol, basketbol, voleybol ve diğerleri... Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan bayan basketbol liginde Fenerbahçe ile Galatasaray yöneticileri arasında tartışma olmuş. Kavga yazacaktım da kavgalık bir şey yok. Fenerbahçe kız basket takımı maçı önde götürürken, (zaten Galatasaray hiç öne geçmedi) Galatasaraylı yönetici Fenerbahçe taraftarına karşı bir el hareketinde bulunmuş. Hani bizim orda bir laf vardır. Yenerken nasıl sakin oluyorsan, yenilirken de o kadar sakin olacaksın diye. Ama bizim Yigit şardan hazmedememiş bu yenilgiyi, sağa sola saldırmış. *Hani ben tiyatroyla ilgili bir yazı yazmıştım. Tiyatro hocamız bize siz Tiyatrocu olamayacaksınız ama iyi bir tiyatro seyirci olacaksınız demesinden sonra Yiğit Beyin de sporsever olup ta sporu izlemeyi bilmediği ortaya çıktı.

Kavgacı Yiğit Bey eleştirilsin bakalım. Aziz Yıldırım bu ülkede kavgacı, geçimsiz, istenmeyen adam olarak inanıldı. Böyle söylendi. Peki siz hiç Yıldırımın Galatasaray seyircisine el kol hareketi çektiğinizi gördünüz mü?. Yıldırımın tek suçu Fenerbahçeyi büyütmesidir. Bu büyüme karşısında ise diğer klüplerin onu seyretmesi taraftarların canını sıkıyor.

Doksanlı yıllarda bir ikincilik aldığımız zamanlar Divan kurulu toplantısında, toplantıya geçilmeden önce sportif başarılar konuşulduğunda tek o kazandığımız ikincilik konuşuluyordu. Şimdi ise Fenerbahçe özüne döndü ve bir Spor Klübü gibi yönetiliyor. Divan toplantısında sportif başarılar artık saatlerce konuşuluyor. Her branşta kurulan güçlü kadrolar herkes tarafından beğenilmekte kıskanılmaktadır. Onun için Fenerbahçeye laf atıyorlar.

Baksanıza bir kız basket takımı Galatasarayla maç yapıyor ve final maçı 74-62 bitiyor. Aradaki fark apaçık belli. Galatasaray bir kere bile öne geçemedi. Neden yapamadı çünkü Fenerbahçe bütün doğruları sahaya yansıttı.

Tekrar Aziz Başkana dönersek. Aziz Yıldırıma 6 Galatasaray şampiyonluğu gördü diyorlar. Onların eski Başkanları kendi 100.yılda Fenerbahçe şampiyonluğunu , 100.yılda Fenerbahçe şampiyon oldu, tüm branşlarda 17-0 yendik ve onun yanında her branşta madalya taktık. Özhan canaydın Başkanlığında ve Adnan Polat başkanlığındaki Galatasarayla, Aziz yıldırım dönemindeki Fenerbahçeyle arasındaki en büyük fark ;Fenerbahçe’nin her yönden Türkiye’nin en iyi takımı olmasıdır.

Bu fark herkesi çıldırtıyor.

DİP NOT: Aziz Yıldırımı hiç eleştirmiyor muyum? Tabi ki eleştiriyorum. Mesela getirdiği antranör antranör değil.

Mardinli Ergin

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..