Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '09

 
Kategori
Magazin
 

Çılgın kum ve deniz partisi, karakolluk oldu

Çılgın kum ve deniz partisi, karakolluk oldu
 

Ünlü model Miranda Keer'in memleketi Avustralya'da 10 bin kişi, denizde parti yaptılar, dövüştüler


Dünya yarı küresinin yaz hükmünü sürdürmeğe başladığı Avustralya’da , yaşları 17 ve üzerindeki 10.000 öğrenci, okullarının tatile girmesi münasebetiyle Kuzeydeki sörf ve tatil cenneti Gold Coast’da, denizdeki partiye katıldılar, çılgınlıklarla hem denizi ısıttılar, hem havayı ısıttılar, hem bedenlerini ısıtıp, kafalar yardılar, göz çıkardılar, polisi alarma geçirip, karga tulumba edildiler.

Orta dereceli okulların tatile girmesiyle Quensland’a akın eden orta dereceli okul talebeleri, diskolardan, barlardan taşarak, gece yarısı, elbiselerle denize hücum ederek ateşlerini söndürmek istediler. Çığlık çığlığa, alkol ve esrar içip, uyuşturucu ile kendinden geçen liseli kız ve erkek öğrenciler, uyuşturucu da alınca, çırılçıplak denize de girdiler, denizi de taşırdılar, sabırları da taşırdılar. girdikleri denizi taşırdılar. Bunca şamatadan sonra polis, 6 kişiyi tutukladı.

Partide birbirleriyle kavga eden gençler, kıyasıya birbirlerini döverlerken, attıkları çığlıklarıyle koskoca şehri altüst ederek polisi harekete geçirdiler. Bu kavgalı çılgın partide yaralıları ambulanslar toplarken, polis de, öğrencileri kelepçeleyerek merkeze götürdü. Özel polisin alârma geçmesiyle koskoca sahil, bir ana baba gününe döndü.

Avustralya’daki tanınmış "Austurkiye" Sitesinin Sidney sorumlusu arkadaşımız Hulusi Şenel’in bildirdiğine göre, şimdiye kadar bu partide, tamamı Sidneyli 17 kişi tutuklandı. Yapılan araştırmada da alkol alanların oranı % 90, esrar içenlerin %25, uyuşturucu kullananların oranı ise % 11 olarak tesbit edildi.

Öğrendiğimize göre, Koala’ları ile ünlü, ünlü model Miranda Keer’in memleketi olan Avustralya’lı öğrenciler, Quennsland şehrinin sörf cenneti Cold Coast’da, yarım kalan partiye diskoteklerde devam edecekler.

Ört ki, ölem!

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..