Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '08

 
Kategori
Haber
 

Çilingir sofraları kaldırılıyor (!)

Çilingir sofraları kaldırılıyor (!)
 

İçki masası


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, "alkollü içki satan ve bulunduran mekanların denetimi için Özel Timler kurulmasını kararlaştırdı.

Çankaya Belediye Başkan'ı CHP'li Muzaffer Eryılmaz, "Alınan bu kararın Meclisin CHP üyelerinden saklanarak alındığı için dava açacağız" dedi..

Muzaffer Eryılmaz, kararın "kaşla göz arasında alındığını ve iktidarın farklı kesiminin ihtiyaçlarına cevap vermeye son derece isteksiz tutumunun bir yansıması olarak, Büyükşehir aslında bu kararla etap etap içki yasağı getirmeyi amaçladığını ortaya koydu" iddiasında bulundu.

Sigara yasağının ardından "alkol" yasağının da geleceği belliydi. Demek ki bundan böyle çilingir sofraları kurulmayacak. Kadehler birbirine vurmayacak. Mezeler yapılmayacak. Kutlamalar kalkacak. "İki tek atmalar" unutulacak.

Türkiye'de faaliyet gösteren kumarhaneler kapatılınca, oralarda oyun oynayanlar "islah" oldular. Boşanmalar azaldı, intihar vak'alarına da rastlanmıyor. Alkollü içecekler yasaklanınca evlere de huzur gelecek bazı kadınlar, kocalarından dayak bile yemeyecek (!) Alkol alanlar da "islah" olacak.

Memleket artık daha mutlu, huzurlu yaşayacak. Güllük gülistanlık olacak (!)..

Ohh.. Ne güzel ne rahat, mis kokulu bir hayat(!).. Arkadan gelecek boncuk bocuk dizili cicili bicili yeni kararlar(!) neler olacak kimbilir?

Gülriz Yiğit

 
Toplam blog
: 258
: 1033
Kayıt tarihi
: 10.08.08
 
 

Ankara'da doğdum. Balıkesir'in  ilçesi Ayvalık'ta yaşıyorum. TSM ve  tiyatronun biraz da olsa toz..