Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '16

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Cilt Kararma Sorununa Bitkisel Çözüm

Cilt Kararma Sorununa Bitkisel Çözüm
 

ExtraLargeHatun'dan Cilt Kararma Sorununa Bitkisel Çözüm


Merhabaaa ! 

  Bir büyük beden olarak Blogger dünyasına renkli bir giriş yapmış bulunmaktayım. Yazılarım da sorunlarımızı ve çözümlerimizi iyi bir şekilde bileceğiz,  bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz. Tamamen bir kinetik enerji oluşturup evrene olumlu mesaj gönderebiliriz.  
  Bir çok sorunlarımız var en büyük sorunumuz ise hem cinslerimiz ve karşı cinslerimizin bize baktıklarında verdikleri tuhaf tepkiler. Kimimiz bu durumları zor atlatıyoruz. Kimimiz duymamazlıktan geliyor. Hangisi doğru bu kadar iç dünyaya girmeyeceğim, hangimiz nasıl davranmak istiyor ise o şekilde davranmalı bence. Yazılarımda sizleri sıkmayı düşünmüyorum. Bazen anılardan bazen ise hayat kurtarıcı ip uçlarından bahsedeceğim. Eğer sizinde aklınıza herhangi bir sorun takılır ise  gönül rahatlığı ile yazabilirsiniz.
Bugün ele alacağımız konu hepimizin muzdarip olduğu kilolu olmayan insanların dahi karşılaştığı ciddi bir sorun olan cilt kararmaları. Bizim ise biraz daha fazla, bunlar için size evde rahatlıkla yapabileceğiniz bitkisel beyazlatıcılardan bahsedeceğim.
– Cilt Beyazlatan Portakal Greyfurt Maskesi
Portakal, mandalina veya greyfurt gibi narenciyeler ile maske yapılabilir. Bu meyveler blenderden geçirilir ve üzerine az miktarda su eklenir. Karıştırılarak hamur kıvamına getirilir. Elde edilen hamur yüze uygulanır ve 15 dakika kadar bekletilir. Ardından ılık su ile yıkanır.
– Doğal Yüz Beyazlatıcı Limon suyu
Üç limon suyu sıkılır ve içerisine az miktarda su eklenir. Her gün iki defa cilde bir pamuk yardımı ile uygulanır. Hava almayan bir kaba konarak buzdolabında bekletilebilir.
– Patates Maskesi ile Cilt Beyazlatma
Bir adet patates küçük parçalar şeklinde kesilir. Tüm yüze yerleştirilir ve 10 dakika kadar ciltte bekletilir. Patates içerdiği nişasta ile doğal bir cilt beyazlatıcı maskedir. Patates dilimleri yerine patates çiğ şekilde püre haline getirilerek de cildin rengini açmak için uygulanabilir.
– Cilt Parlatıcı Zerdeçal Maskesi
1 çay kaşığı zerdeçal tozu bir adet taze sıkılmış limon suyu ile karıştırılır. İyice karıştırıldıktan sonra yüze masaj yaparak uygulanır. Bu karışım yüzdeki lekeleri de azaltmaktadır.
– Badem yağı cilt maskesi
Yarım su bardağı badem geceden suda ıslatılır. Sabah suyun içerisinde alınan bademlerin kabukları soyulur ve ezerek püre haline getirilir. 1 tatlı kaşığı bal eklendikten sonra cilde uygulanabilir. 15 dakika bekletildikten sonra ılık su ile yıkanır. Bu karışım cildin beyazlamasını sağlarken aynı zamanda parlaklık verir.

Öneriler benden seçip yapması sizden. Umarım bu bilgileri sizlerle paylaşmam faydalı olmuştur. Dermatoloji içeren ürünler için mail atarsanız bilgilendirmede bulunurum. Bir sonra ki yazımda görüşmek üzere.

İletişim; extralargehatun@gmail.com

Twitter;ExtraLargeHatun

Instagram;ExtraLargeHatun

 

 
Toplam blog
: 28
: 1565
Kayıt tarihi
: 11.07.16
 
 

Büyük bedenin ışıltılı dünyası* ..