Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1962 Gaziantep Doğumluyum ve Gaziantep'de yaşıyorum. 1979 Gaziantep Lisesi ve 1984 Bursa UÜ İİBF mezunuyum. Evli iki çocuk babasıyım. Değişik firmalarda Muhasebe ve Finans Müdürlüğü yaptım. 1991 yılında kurduğum şirketimde halen aktif ticaret ile uğraşıyorum. Eski bir profesyonel basketbolcuyum. Yaklaşık 4 yıldır yerel gaz..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Hem deli değil hem kararlı...

Resmi ve başlığı görünce şaşırdığımı öncelikle itiraf edeyim. Yazınızı okuduğumda ise anlatamayacağım bir mutluluk hissettim. Hani bazı konular vardır, doğrudan söylendiğinde insanlar tepki vermek zorundaymış gibi hisseder kendisini. Ama bir ifadenin içerisinden onu bulup çıkartırlarsa "bunu ben buldum" diye de sahiplenirler. Don Kişot yazısını yazarken acaba anlatmak istediğim doğru yakalanabilecek mi diye düşündüm hep. Mutluluğum bu yüzdendi. O kadar güzel yakalamışsınız ki size teşekkür ederim. Umarım Dülsinya'nız istediğiniz gibi sonuçlanır. Sizde hak ettiğinize ulaşırsınız. Emeğinize sağlık, saygılarımla.

17 Aralık 2008 09:24
Bilginiz dışında adınıza kayıtlı kaç tane GSM hattınız var?

Erol Bey, GSM operatörleri ile ilgili yazımı yayınlamak üzereydim ki yazınız ile karşılaştım. Mükerrer yazı olmaması için yazınıza yorum ile katılmak istedim. Tespitleriniz çok doğru. Yalnız bir kaç ekleme yapmak istiyorum. Hat kontorlüde olsa çalıntı telefonda kullanılıyor ise başınız büyük dertte olacak. Borç yok ama hırsız olarak itham edilmektesiniz. Operatörler yapılan müracatta ise imza sirküleriniz ile başvuruda bulunursanız hattın size ait olmadığını ispat etme şansınız var. Akabinde operatörün işlem yapanbayisi hakkında ki bilgileri talep ederek hakkında suç duyurusunda bulunulması gerek ki bu tür kendi çıkarı uğruna halkı kullanmaya çalışan sorumsuz insanları hak ettikeri ceza ile karşılaştırabilelim. Şunu da belirtmek gerek yalnızca bayi değil operatörleride ben denetim eksikliği nedeni ile sorumlu olarak görüyorum. Abone sayılarının arttırılması için bazı belgelerin kontrollerini sıkı tutmamaktalar. Yine bu nev'i faaliyetleri tespit edilen bayileri bünyelerinden atmalılar.

05 Aralık 2008 09:21
 
Toplam blog
: 21
: 4564
Kayıt tarihi
: 22.10.08