- Kategori
- Deniz Mahsulleri
- Okunma Sayısı
- 427
Çinekop balığının ızgarası hakkında

Harika beyaz etli balık
Altı kişilik olan 1, 5 kilo çinekop, kesilir, temizlenir, tatlı su ile yıkanır, hafifçe tuzlanır. Suyundan arındırılması için süzgeçte 10 - 15 dakika kadar bekletilir. Diğer taraftan ızgara yağlanır ve balıklar ızgaraya yerleştitilirler. Elektrik ızgarasında veya Kömür ateşinde 10 -15 dakika pişirilirler. Afiyet olsun.
Not : Izğaraya sıvı yağın sürülmesinin nedeni, balıkların yapışmaması içindir.
Elinizin yanmaması için eldiven kullanınız.
Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.

Facebook hesabınızla yorum yapın, daha çabuk onaylansın!