Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '13

 
Kategori
Siyaset
 

Çinliler Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendilerine de Kredi açmasını istedi!

Çinliler Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendilerine de Kredi açmasını istedi!
 

Bildiğiniz gibi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çin seferine çıktı!..

Sefere çıkmadan önce AKP’ye açtığı kredinin yerine ulaşmadığını anlayınca, yeni kredi verecek alanlar bulmak için bu uzun ve yorucu sefere(!) çıktı!

AKP açılan krediyi geri çevirip, ‘ben Arap Dünyasından kredi bulurum’ deyince, Sayın Kılıçdaroğlu ne yapsın?

Kemal Kılıçdaroğlu Çin seferine hazırlanırken, açılan krediyi elinin tersi ile iten Sayın Başbakan, televizyon kanalları, gazeteler ve muhalefet partilerinin kendilerine destek olmadığını, terörün bundan güç aldığını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu bu söylemden sonra çıkacağı seferi bir ara erteleyerek, bizzat İmralı ile görüşmelere katılmak istedi(!) Sayın Başbakan bunu da istemedi.

Kemal Kılıçdaroğlu Çin seferine çıkmadan, Sayın Başbakan’a açıkça sordu: Bizden ne istiyorsunuz?

Başbakan gülerek hiç dedi!..

O halde diyecek oldu…

Başbakan ‘bu Ce ha Pe ülkeyi bu günkü hale getirmiştir’ diye nutka başlayınca, Kemal Kılıçdaroğlu ertelemeyi düşündüğü Çin seferini ertelemeyi bir kenara bırakarak, orada yeni kredi açacağı alanlar bulabileceği ümidiyle hemen yola çıktı.

Tıpkı diğer liderler gibi, Sayın Kılıçdaroğlu da ayağı yerden kesilince medyaya konuşup, AKP’nin açtıkları krediyi geri çevirerek, terörü önlemek istemediğini söyledi! Ayrıca terörü önlemek için kendilerinin açtığı kredinin içinde, terörü önleme projelerinin olduğunu da açıkladı.

O sırada Kılıçdaroğlu’nun danışmanlarından birisi; Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Başbakan sizin açtığınız krediyi kabul etmiş dedi. Kemal Kılıçdaroğlu da ‘Geçti Bor’un pazarı, sürsün eşeğini Niğde’ye’ diyerek, kredi açmak için başka diyarlara açıldıklarını basın önünde açıkladı.

Çoookkkk uzun bir yolculuğun ardından Çin’e varan Kemal Kılıçdaroğlu, hemen kredi açma(!) çalışmalarına başladı. Bu kadar bol krediye alışmayan Çinliler önce şaşırdılar. Sonra açılan krediyi kabul edip, misafirlerini ağırladılar.

Kısa sürede biten kredi, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu zor durumda bıraktı!

Kemal Kılaçdaroğlu ve yanındakiler Çin Uzay Bilimleri Akademisini ziyaret etti.

Ziyarete Genel Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak, Faruk Loğoğlu, Emrehan Halıcı, Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve Milletvekilleri de katıldı. Ziyarette, Çinli yetkililer merkezin işleyişi ve uzay çalışmaları hakkında konuklarına bilgi verdikten sonra sıra krediye geldi. 

Çin Uzay Bilimleri Akademisi, uzayın fethi için(!) Sayın Kılıçdaroğlu’ndan kendilerine yeni bir kredi(!) açmasını istedi. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tüm kredilerini açtığı için yeni açacak kredisi olmadığını ezile büzüle söyledi.

Ziyaretin sonunda topluca hatıra fotoğrafı çektirilirken Çinli yetkililer Kılıçdaroğlu'na uydu maketi hediye edip, maketin uzaya gönderilmesi için kısa sürede kendilerine kredi açılması gerektiğini bildirdiler.

Sizin anlayacağınız bu günlerde herkes kendisine kredi açılmasını istiyor. Her nedense Kemal Kılaçdaroğlu’nun açtığı krediyi  elinin tersiyle itenler bile geri dönüp kredinin içeriğine bakmak istiyor!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..