Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '08

 
Kategori
Haber
 

Cinsel ilişki kurabilirsin kızım, 14 yaşındasın!

Cinsel ilişki kurabilirsin kızım, 14 yaşındasın!
 


Vay anam vay.

Bu nasıl bir zihniyettir dostlar?

Anlayan varsa beri gelsin?

Anlamak için şamar yemeyi istiyorum defalarca ve bu sayede anlamayı.

Bana da anlatın lütfen.

Sizin anladığınızı!

Karanlıktan aydınlığa çıkmanın rahatlığı içinde, yüzyılımızda modern yaşamın hükümranlığını sürerken; cahiliye devrine doğru kapı aralamak ve haydi bakalım yavaş yavaş, alıştıra alıştıra diyebilmek ne kadar kolay!

Bu kadar kolay mı sahi?
Kansız, acısız?

Sürülüğümüz gittikçe başımızı ağrıtacak haberiniz olsun!

Düşünün bakalım:

Bilhassa son zamanlarda gittikçe yaygınlaşan, taciz, tecavüz arsızlığı ve pervasızlığının hukuki haklılığının, sanık lehine tasdik edilmesi ile nelerle karşılacağız ve gelecek nasıl günlere gebe farkında mısınız?

“Adalet Bakanlığı'nda, evlenme yaşını 14'e indiren, tecavüzcüyle evlenme durumunda cezanın ortadan kalkmasını sağlayan ve tecavüzde şikayet yaşını 14'e indiren yasa değişiklikleri için hazırlık yapıldığı ortaya çıktı. Bu düzenlemelerin yasalaşması halinde, aralarında Vakit gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez'in de bulunduğu, 15 yaşın altındaki çocuklara cinsel tacizde bulunmaktan yargılanan çok sayıda sanık "işledikleri suç şikayete bağlı hale getirileceği" için hapis cezasından kurtulabilecek.

Adalet Bakanlığı'nda 9 - 10 Ekim'de yapılan toplantılara katılan Ankara Barosu temsilcisi Türkay Asma, değişiklik önerilerine karşı çıkarken, CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman da değişikliklere direneceklerini söyledi. Toplantıda, Arıtman'ın bebeklere tecavüz edenlere ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası öngören teklifinin görüşülmesi beklenirken ilginç teklifler geldi.

Adalet Bakanlığı Kanunlar Kararlar Dairesi temsilcisi, Yargıtay 5. Ceza Dairesi temsilcileri, Ankara Çocuk Savcılığı ve Asma'nın bulunduğu toplantıda önce TCK'nın 104. maddesi görüşüldü. "Cebir, tehdit ve hile olmaksızın, 15 yaşını bitirmiş olan çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, şikâyet üzerine 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır" hükmü tartışıldı….(haber ve devamı milliyet.com)

Yani yasa ve yasa koyucu buyuruyor ki: Kız çocuğu 14 yaşına geldiğinde cinsel ilişki kuracak beden ve ruh olgunluğuna ulaşmıştır! Bu çocuğun başına talihsizlik(!) eseri bir tecavüz olayı geldiğinde, yaşı zaten müsait olduğu için bu durumun vehameti bedeninde ve ruhunda yara açmaz, acıtmaz, törpülemez, hayatını karartmaz.

Vay be….
Bu kadar kolayca işin içinden çıkılası ve çözüme kavuşturulası bir durum.

Yaş 14. Tecavüzcüyle evlen, hayatın ve geleceğin garanti altına alınsın!
Mutlu ve mesut, bir yastıkta kocayarak hayatınızı evli bir çift olarak sürdürün!

Akıl izan yeterli mi ağalar?

Zihnim bunaltıyor beni, anlamakta zorluk çekiyorum.
Sizler ki, konu ile ilgili eğitim görmüş ve hukuki olgunluğun yasalarla muhakemeyi, insan lehine olarak kullanmak olduğunu bilecek ilim irfana sahipsiniz.

Nasıl olur da: Karşınıza, 14 yaşında kucağında çocuklu kadınlar çıktığını, ailelerin perişan olduğunu, toplumun gerçekleri gerektirdiği için eski düzenlemelere dönülmesini şart olduğunu söyleme cüreti gösterebilirsiniz?

Tecavüzcüyle evlenmek perişanlığı yok edebilecek mi?

Kız çocuğunun ruhunun perişanlığı ile doğacak çocuğun büyüme perişanlığı ne olacak peki?

İnsanlara, kız çocuklara tecavüzün caydırıcı gücünü çok kesin ve net kullanmak gerekli iken. Ve bu sorunu kökten halletmek için; 18 yaş altı zorla yapılan bütün cinsel eylemlerin tecavüz sayılıp, çok ağır cezalarla cezalandırılması sağlanmalıyken, bu neyin nesidir?

Anlayamıyorum, idrak edemiyorum, aklım yetersiz kalıyor gün geçtikçe.

Tek diyebileceğim, yasa koyucu ve uygulayıcılara: Bir adım atarken, kendi kız çocuklarınızı ve kız torunlarınız düşünün ve hissedin olanları. O zaman:

Kalemi nerede kıracaksınız bakalım?!

Haber: http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=siyaset&ArticleID=1004393&Date=
17.10.2008&b="Uzmez


 
Toplam blog
: 432
: 6177
Kayıt tarihi
: 08.10.06
 
 

Med cezir içinde kafasına estiği gibi yaşayan bir havva kızı birazcık kağıt kalem aşinalığı olmas..