Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Cinsel İstismar Görüntüleri

Cinsel İstismar Görüntüleri
 

Yeter...


 


Hep savunduğum ve savunacağım tek  çözüm: Hadım!

Yılların bitmediği gibi, gittikçe ayyuka çıkan ve yasal boşlukların suçlu lehine en aciz şekilde ilerlediği konudur; çocuk istismarı, yetişkin taciz ve tecavüzü.

Sabah kuşağı içinde yayınlanan kimi programlarda, buzlanmış bile olsa denk gelmek vicdanı darmaduman etmeye yetiyor açıkçası.

Sinirlenmeyeyim diyorum; kızıp, bağırıp, çağırayım diyorum olmuyor. Çözümsüz olunduğunu görmekten öte; hasıraltı edilip pişkince işleyişin devam etmesi, insanların elini kolunu sallayarak gezmesi kanımı donduruyor.

Şimdilerde gündüz programlarında didik didik edilen konular içinde; bir ilkokulun bahçesinde telefonla çekilen görüntüler mevzu bahis. Hala devam edenlerde de; kaçırılan kız çocukları, ne olduğu belli olmayan kayıp durumları var.

Nereye kadar gidecek bu durum?!

Polisin görevinin ekranlarda arzı endam ettiği ve kriminal seviyenin kamu binalarından stüdyolar içinde yaşandığı bu günlerde -ki gittikçe artan bir şekilde- insanlar kolluk güçlerinden yardım bulamayacaklarının yerleşen kanısıyla, tv kanallarına gitmekte.

İşleyişte, öylesi sapla samanın birbirine karıştığı durumlar var ki artık. Ne şekilde çözülecek bu durum, merak etmekteyim.

Bugün izlediğim görüntülerde, yine bir sapık işbaşında. Bu eylemlerin; azı, çoğu, küçüğü, büyüğü yok. Hepsi aynı. Bir çocuğa el teması bile ya-pı-la-maz! Kaldı ki başka şeyler. Kamuya açık bir ortamda, herkesin gözü önünde, böylesi iğrenç bir iştahla hareket eden bir mahluk. Görüntüleri çekip gerekli makamlara gösteren bir veli, olayı kapatmaya çalışan yetkili merciler!

Neden?

Neden beyefendiler neden?!

Korku dağları aşmış neden?!

Mevki makam hırsı, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın anlayışı nereye kadar?!

Aman canım n'olmuş iki üç çocuğa ellenmiş, öpülmüşse!

Yapmayın.

El vicdan....

Bu bir hastalık değil ve tedavisi yok. Pedofili sapıklıktır. Bunu gelip geçici bir rahatsızlık olarak görüp, çözümü olduğunun algılara yerleştirilmesi doğru değil. Bir kere olmuş, bir daha olmaz denilemez. Bu insanların beyni arızalı ve düzelmez. Üstünü örtmeye çalışmak daha vahim durumlara yol açmaya devam edecektir.

Tekrar ediyorum, bu görüntüler ihbardır yetkili merciler için ve tartışılamaz bile. Yabancı bir adam, çocuklara dokunup, öpemez. Bunun asla kabul edilebilir bir gerekçesi yok. Böyle sapık zihniyetleri susturmanın tek yolu; hadım.

Ekranlarda sergilenen cesareti; yasama, yürütme ve yargı makamlarının da göstermesi dileğiyle!

 

 

 
Toplam blog
: 432
: 6177
Kayıt tarihi
: 08.10.06
 
 

Med cezir içinde kafasına estiği gibi yaşayan bir havva kızı birazcık kağıt kalem aşinalığı olmas..