Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ekim '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Cinsel nirvanaya ulaşmak

Cinsel nirvanaya ulaşmak
 

Öpüşerek tahrik edin
Öpüşmek; en tahrik edici temastır, vücuttaki kimyasalları dengeler. Yumuşak, derin, hafif, hızlı, yavaş! Öpüşmek; ön sevişmenin ritmini ve genel olarak sevişmenin tarzını belirler.
Sadece ufak bir öpücük bile seks yapma isteği uyandırabilir. Ancak yine de öpüşme konusunda her erkeğin gerektiği kadar yetenekli olmadığı da bir gerçek(!) Bu da seks hayatınızın ileride nasıl bir seyir izleyeceğini anlamanız açısından önemli bir kriter... Unutmayın, bazen küçük bir öpücük dahi birçok gerçeği ortaya çıkarabilir(!)

İçinizdeki vahşi yönü uyandırın
Sadece seks için seks... Başta insana gayet vahşi ve duygudan uzak geliyor. Ancak karşınızdaki zaten tanıdığınız ve sevdiğiniz biri... O halde duygusallığı seks öncesi ve sonrasına saklamanızda hiçbir mahsur yok. Cinsellik; içinizdeki vahşi Afrika gibidir(!) O halde bu ilkel içgüdünüzü tamamen serbest bırakmalı ve tamtamlara geri dönmelisiniz(!)

Cesur olun
İlk buluşmanızda tüm fantezilerinizi olduğu gibi ortaya koymanızı hiç kimse beklemiyor. Ancak bu durum cesur olmamanızı da gerektirmiyor. Utangaçlıkla el ele veren tahrik gücü yüksek bir yaklaşım, feminen bir kararsızlıkla birleşince öldüren cazibenin altı da çizilmiş oluyor(!) O halde biraz daha cesur olmanızda hiçbir sakınca yok!

Birbirinizi şımartın
Sürprizler arzuyu körükler(!) İlişkinizde; yaşananları sürekli belirli kurallar, klişeleşmiş sözcükler, kalıplaşmış törenler içinde gelişmesi bir süre içinizdeki tutkuyu tamamen yok edecektir. İlişkiler yaratıcılık ister. Bu nedenle karşınızdaki kişi sürpriz yapma konusunda her ne kadar beceriksiz olursa olsun eğer onu seviyorsanız bu görevi yeri geldiğinde üstlenmekten kaçınmayın.

Konuşkan olun
Sözcükler arzuyu bir anda tetikleyebilir. İster sokakta yürürken ister sevişirken olsun, esprili ve baştan çıkarıcı her sözcük ilişkinizdeki tutku katsayısını artıracaktır. Özellikle en alakasız, en olmadık yerlerde fısıldanan ve vaat dolu sözcükler karşınızdakinin hayal gücünü körükleyecektir. Geveze değil fakat konuşkan olmak, seksi yanınıza şirinlik de ekleyerek daha bağlayıcı olmanızı sağlayacaktır(!) Sorumluluğu biraz da siz üstünüze alın. Sevişmenin nerede, ne zaman ve nasıl olması gerektiğini söyleyen taraf neden siz olmayasınız? Kuralları değiştirmeye ve girişken olmaya çekinmeyin.

Egoist olmayın
Aynı nedenlerden kaynaklanmasa da, erkeklerin de en az kadınlar kadar ön sevişmeye ihtiyaç duydukları anlar vardır.

Kendi filminizi kurgulayın
Kendinizi bir filmin en erotik sahnesini çekiyormuş farz edin(!) Partnerinizle içinde entrikaların döndüğü, soluk kesici bir senaryo hazırlayın. Daha sonra söz konusu bu senaryoyu gerçekleştirin. Columbia Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma, özellikle Batılı ülkelerdeki en büyük fantezinin pizza sipariş vererek, getiren kişiyi baştan çıkaran kadınlar üzerine olduğunu ortaya koyuyor(!!!) Size siparişi getiren neden partneriniz olmasın?

Maceracı olun
Ateşi körüklemek istiyorsanız biraz da maceracı bir ruha sahip olmalısınız? Kamptaki çadırda, bir otoparkın kuytusunda, tiyatro salonunun locasında onu baştan çıkarmaya çekinmeyin.

Egzantrik olun
Görsel bir zenginlikten hoşlanan erkekler için tuhaf fakat heyecan uyandıran detayların önemi çok büyük(!) Göbeğinizdeki piercing, poponuzdaki geçici dövme ya da göğüs uçlarınızdaki pırıltılı vücut jeli, partnerinizin yaratıcılığını harekete geçirip değişik metotlar denemesini sağlar.

Prezervatif modelini değiştirin
Her zaman kullandığınız prezervatifin yerine, daha farklı prezervatifleri kullanmayı deneyin. Renkli, kokulu, fosforlu, tadı ya da tırtıklı...

Partnerinize yardım edin
Partnerinizi; bir seks makinesi olduğu düşüncesinden uzaklaştırabilmeniz gerekir. Eğer partneriniz performansı konusunda takıntılıysa rahat hareket etmeyecek ve aldığınız zevk azalacaktır. Ona bu performans korkusu için destek olan taraf siz olmalısınız.

Pause moduna geçin
İşte her şeyi değiştirecek bir oyun! Partnerinize yeri geldiğinde ara verebilmeyi öğretin. Nasıl mı? Genellikle ritmi belirleyen taraf erkeklerdir. Konuşmak ve nefes almak için durmak çeşidi nedenlerle akıllarının ucundan dahi geçmez. Ancak ara verip daha sonra devam edilen cinsel ilişkiler, hem monotonluktan uzaklaşır hem de zevk dakikalarını daha geniş bir zamana yarar.

*****
Dumura gittim, döneceğim.
Bu arada yeniden şıklara göz atabilirsiniz.

Nirvanaya ulaşabilmenin ortalıkta dolaşan, güzide seçkilerinden bir demet kokladınız.
Diğer demetleri, bilumum sahifelerde bulabilirsiniz.

"Ne anladınız, neye karar verdiniz, hangisini tatbike değer buldunuz" desem, çok mu işinize burnumu sokmuş olurum?!
Tamam.
Off yine mi? demeyiniz.
"Kadın erkek ilişkileri üzerine ne karalasam; vatana millete, cümle her kula faydalı olsam" dediğim anda, burnumun dibinde bitiyor çeşitli konular.
Beni yoldan çıkarmaya meyilli, binbir ele alınası ve ağzı açık kalınası, hangi birine konulası fikir.
Gel de ele alma, tahrik ediyor beni şrfsiz mevzular.

Ama, nasıl bir iki kelam edilmez bu kadar madde üzerine. Emeğe yazık.
Düşünülmüş, taşınılmış ve bugün sağ lop izinde, sol loptan ne uydursam diye mesai harcanmış.
Hakkını vermek lazım!

Ünlem işaretlerinin, parantez içindeki esir durumu; şahsıma aittir.
İnanılmayan, bilinmeyen veya dalga geçilen bir durumda kullanılan, noktalama ailesinin prensiplerinden biri olur kendisi.
Peki bendeniz hangisini düşünerek kullandım? Üçü bir arada diyelim, keyiflenelim; üstelik vanilya aromalı!

Hala konuya giremedim, savsaklıyorum farkındaysanız.
Hani belki unuttururum da, bu sefer lüzumsuz şeyler yazmadan sıvışabilirim diye düşünüyorum açıkçası.
“Tut ki nirvanaya ulaştım, anneme küstüm, bir kedim bile yok, anlıyor musun?” desem. Olmadı:
“Nirvanaya ulaşamadım ama not bıraktım, mutlaka bana dönecek!” desem.
“Yirmi adım kesmediyse, bir yirmi adım daha atın bakalım; nirvanaya duble ulaşmanın keyfini yaşamanın, doyumsuz tadını hissedin ve fark yaratın “ veya:
“Kurt koobeni gördüm, nirvana seni inandırsın.” diyerek noktayı koysam.

Sevgili okurlar: Unutmayın; seks için belirli bir tarif olmadığı gibi, sizin için yazılan yukarıdaki ipuçları, maceracı bir yaklaşım ve keşif duygusu olmadıktan sonra, yeterince etkili olmayacaktır. Bu nedenle; cinsel nirvanya biraz da kendi deneyimlerinizi eklemeli ve içgüdülerinizin izini sürmelisiniz.
Siz hala, annaneniz zamanının yöntemlerini mi kullanıyorsunuz?!
Aaaaa....

Fotoğraf: Pek tabii, hep tabii milliyet- fotogaleri. İnanmayan kontrol edebilir!

 
Toplam blog
: 432
: 6177
Kayıt tarihi
: 08.10.06
 
 

Med cezir içinde kafasına estiği gibi yaşayan bir havva kızı birazcık kağıt kalem aşinalığı olmas..