Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '13

 
Kategori
İlişkiler
 

Cinselliği bilmeyen kadın kocasını kaybeder; koca da karısını elbette…

Cinselliği bilmeyen kadın kocasını kaybeder; koca da karısını elbette…
 

Türkiye’de boşanma ve aldatmaların önemli nedenlerinden biri de cinsellik konusunda eşlerin yeterli bilgi ve deneyime sahip olmamalarıdır. Cillop gibi kadınım, insan benim gibi birini bırakıp başka kadına gider mi? Yatakta affedersin inek gibi yatıyorsan gider!

Bazen işte duyarız “Evde gül gibi karısı var, ona buna gidiyor…” Beraber olmak yatmak değil cinsellik ifade eden değerlerimizi paylaşmaktır. Ve bu değerler sadece partnerlerin vücutları (cinsel objeleri/cinsel varlıkları) olamaz. Arzuları, fantezileri, deneyimleri ve birikimleri doldurmalıdır yatağı. Tabii ki bu söylediklerimiz erkekler için de geçerli.  Hani erkekler daha dışarılık ya, her şeyi görüp bilirler hesabından kadınları sorguluyoruz ama aşk dağlarında bayağı odun var.

Herkes nasıl yatılıp kalkıldığını biliyordur da senede 500 bin evli çift boşanıyor, aldatmalar daha evliliğin 3. yılından itibaren başlıyorsa bu cinselliği bilmediğimizin göstergesidir. Türkiye’de erkekler ve kadınlar cinselliği bilmiyorlar diyoruz ya bilmemeleri de normal, ülkede cinsellik tabu (günah/ayıp/yasak) nereden öğrenecekler?

Eşiniz bu nedenle sizi terk ediyor, başka kadınlara/erkeklere gidiyor, yuvanız bu nedenle yıkılıyorsa ve Allah cinsellik günah demediyse (aksine din helal olmak şartıyla teşvik ediyor) nereden öğrenebiliyorsan cinselliği öğreneceksin. Cinselliği öğrenmek sadece bu işin nasıl yapıldığını öğrenmek değildir -ki bu işin nasıl yapıldığını el kadar çocuk bile biliyor- bu ten beraberliğine arzularını, fantezilerini nasıl katacağını öğrenmektir. Onlarca sevişme tekniği ve cinsel pozisyon varken sen köylüler gibi yatıp kalkarsan kocan/karın elbette seni bırakıp gider.

Unutma, evlenmenin bir amacı da cinselliği yaşamaktır; yatalım kalkalım çocuk yapalım dersen kocan/karın o çocuğu başkasıyla yapar. Devlet, din, töre ve mahalle denilen hayatın belaları senin aşk ve cinselliğini özgürce yaşamana engel. Türkiye’de cinsellik konulu kitap bile yok. İnternetin icadı bu konuda yine de umut olabilir ama onun da önünde cehalet var. Ahlaksız zaten ahlaksızdır. İnsanlar ahlaksız olmak için internet kullanmıyorlar. Mali durum ve kültürel nedenler, dinsel hassasiyetler hariç evinde interneti olmayan kimseler geri görüşlüdür. Bunların aileleriyle mutlu olmamaları, birbirlerini aldatmaları hatta boşanmaları çok normaldir.

Çünkü bilgi hayat damarlarına akan sudur. Siz bu suyu keserseniz hayat ağacı kurur.  Cinselliği öğrenmeyi yasakladığınız karınız yatakta sizi mutlu etmiyorsa ona hiçbir şey diyemezsiniz. Kendini bilen kadın erkek ne yaparsa yapsın onurunu, inancını, ahlakını korur. Bilinçli yapıyorsa porno seyretmesinden bile korkmayın. 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..