Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '13

 
Kategori
İlişkiler
 

Cinselliği ihtiyaç olarak gördüğümüz zaman yaptığımızın kedi köpek ilişkisinden farkı olmaz

Cinselliği ihtiyaç olarak gördüğümüz zaman yaptığımızın kedi köpek ilişkisinden farkı olmaz
 

Hayat boyu kullandığımız çok özel cinsellik argümanını ayakkabımızı giymek gibi basit algılarsak ondan tat alamayız. Bilgimiz, kültürümüz, yaşam şeklimiz, yaşadığımız dünyadaki öğretiler sevişmenin daha iyi yöntemini bize öğretmemişse bile hayalimizi kullanarak bu konuda mutluluğu artırıcı ilişki resitalleri yaratmalıyız.

Bir cinsel beraberlikten hiç mutlu olmayabilir ya da mutluluktan ölebilirsiniz. Bunun anlamı cinselliğin sadece bilinen şekil olmadığı yeni tarzlar yarattıkça bu işten alacağınız zevkin artacağıdır. Vanilyalı pasta gibi yani; bir yerde hiç hoşunuza gitmez, başka yerde bayılırsınız.

Halka cinselliğin ne olduğu ve daha önemlisi araştırdıkça daha fazla mutluluk verebileceği öğretilmemiş,  alacağı zevk partnerinin güzelliğiyle sınırlandırılmıştır. İnsanlarımız cinselliği susadığı, acıktığı  ya da canı istediği zaman su içmek yemek yemek gibi yani ihtiyaç olarak bilmekte haliyle partneriyle yatıp kalktığı zaman iş halloldu demektedir.

Oysa cinsellik denizin dibinde  inci aramak gibi bir şeydir. Sadece yatıp kalkarsanız teneke bulursunuz ve teneke de adamı inci gibi mutlu etmez herhalde. Elbette insan bildiğiyle bildiği kadar mutlu olur ama bilmedikleriniz de uzağınızda kalır ve asıl zevk mutluluk burada kalmış olabilir.

Bir kadını öpmenin bile onlarca çeşidi vardır. Cinselliği bilmemek evliliklerde mutsuzluğun nedenleri arasında yanlış evlilikten sonra ikinci sırayı almaktadır. Eşinizle yapacağınız fantezilerde sınır yoktur. Dini açıdan da sakınca yoktur. İslam aksine bu konuyu önermektedir. Bu durumda nikâhlınızla, mutluluğu artırıcı her türlü hareketiniz serbesttir.

Kadın şuh ve bakımlı, erkek cinsiyet özelliğini yansıtır durumda olmalıdır. Dini hassasiyetleri olmayan kimseler de üstelik hiçbir engelleri yokken cinselliğin mutluluk vadilerine gidemiyorlar. Engel yok ama yolu yöntemi bilmiyor. Hatta bu konuda muhafazakâr kimselerin daha istekli ve bilgili oldukları söylenebilir. Bunun göstergesi serbest kimseler birden fazla partnerle mutlu olamıyorken muhafazakâr sadece eşiyle mutlu olabiliyor.

Görmüyoruz, bilmiyoruz ama insanların cinsellik konusunda bilgisiz olduğu ortada; çünkü mutlu değiller. Bir insanın akşam partneriyle ne yaptığı gözlerinden anlaşılır. Cinsellik ihtiyaç olur mu ya, cinsellik bir yaratımdır. Canı istedikçe yat kalk affedersin şeylerden ne farkımız olur. Aklımız vücudumuzu yönetmek için var. Ve ilişki bin bir çeşit.

Mercimek çorbasını yemekten nasıl bıkarsanız klasik sınırları aşmadığınız sürece cinsellikten de bıkarsınız. Sonra cinsellik cahillerinin cinselliği getirdikleri noktaya gelirsiniz “Dibini bulan var mı? ” İnci arayan da denizin dibini bulamıyor ama hala aramaya devam ediyor. Bu iş dibini bulma işi değil ki...

Siz  ve partneriniz yatak odasına girdiğiniz zaman birbirinizin kollarına atılmak için kendinizi tutamıyorsanız bu ilişkide özlenen cinsellik yaratımları var demektir. Değilse çöplükten teneke topluyorsunuz.

 

 
 
 
 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..