Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '16

 
Kategori
İlişkiler
 

Cinsellikte sınır yoktur, insan kendi kendisiyle bile sevişebilir

Cinsellikte sınır yoktur, insan kendi kendisiyle bile sevişebilir
 

Hani şu bizim normal olarak yatıp kalktığımız cinsellik var ya bu işin alfabesi; asıl cinsellik yataktan çıktıktan sonra başlar, kaçamak izlerken daha çok sevişirsin.
 
Öldüren vücut güzellikleri var olan ama daha çok var olduğunu sandığımız, fantezilerimizle örtüşen yarı gizli güzelliklerdir. İçimizdeki tutkunun işte bu güzellik dağlarına tırmanmaya çalışması çıldırtan arzuyu doğurur.
 
Seksapel kadınlar ve erkeksi erkekler dışında bu duygu pek mümkün değil ancak bütün kadınların ve erkeklerin vücutlarında az ya da çok seksapellik ya da erkeksilik var. Yani sorun bedenimizden çok beynimizle ilgili.
 
Bu anlamda doyum için partner şart değil. Partner bir tercih. Hayali kuvvetli insanlar olmayan bir sevgiliyle gerçek gibi sevişirler. Tabi bu işin bir de somut/fiziki yönü var. Hissediyorsun ama dokunursan daha güzel olacak. Fakat canlı sekste sanal seks kadar özgür değilsin.
 
Marifet ikisini birleştirmek. İnsanlar seksten neden zevk almıyorlar? Çünkü ya tamamen canlı ya da tamamen sanal sevişiyorlar. Her şey gibi seks de mana ve maddeden oluşur. Birisi eksik olursa seks yarımdır, yarım zevk alırsın. Bir de sekste yemek içmek gibi anlık zevk düşünülüyor; vanilyalı pasta, yedim hoşuma gitti, öyle bir şey yok. Seks bitmeyen bir arzu, insanın içinde yanan ateştir.
 
Seksin tanımı yoktur; cinsel organıyla/şurasıyla burasıyla oynamak bile sekstir. Her şey olmalı; ancak ben şahsen mantıksız seksi kabul etmiyorum. Gemi direğinin tepesinde sevişmek. Hayvanlarla ilişki. Bu tür şeyler sapkınlık. Sekste sınır yok derken seksin sınırı mantıktır. Amuda kalkarak öpüş, sorun yok. Gence ilgi duyarsın, yaşlıya, üç kişiyle birden bunlar sorun değil. Ama yani gemi direğine niye çıkıyorsun ki! Şehveti artıran bir yanı varsa tamam!
 
Seks deyince hemen yatmak anlaşılıyor… Hayatın içinde de seks var. İnsan her an her dakika seks ritüelleriyle vücudunu arzuyla doldurup yaşamını renklendirebilir. Bunun için etrafımızda bir sürü argüman var. Kımıldayan arzu dolu kırmızı kırmızı dudaklar, elbiseler altında kabaran göğüsler, rüzgârla açılan bacaklar, boğa gibi ortalıkta dolaşan erkekler… Normalde kadın erkek algısı bundan ibaret.
 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..