Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '09

 
Kategori
İzmir
 

Çıplak Dj Niki Belucci bize geliyor

Çıplak Dj Niki Belucci bize geliyor
 

..............................Niki Belucci.............................


Bize dediysem, bizim eve değil tabi, İzmir’e geliyormuş. Bir süre önce Adana’da da program yapmış. Hatta oradaki programında, galiba bizim Tecavüzcü Coşkun Ağabey, Niki hanım kızımıza biraz fazla yakınlık göstermiş olacak ki, objektiflere ağzı bir karış açık şuh kareler vermiş.

Efendim bu Macar asıllı ve dünya çapında ün ve şöhret yakalamakta nedense hiç de zorlanmamış olan disk jokey bayanın, nam-ı diğer çıplak dj Niki Belucci’nin en büyük marifeti, giyim tarzıymış. Öyle engin bir müzik bilgisi falan değil yani. Bakınız yanda gördüğünüz fotoğraftaki kıyafetine, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Biliyorum, “<ı>yahu kardeşim, ne kıyafeti, bu düpedüz çıplak” diyenleriniz olacaktır hatta olmuştur. Aman efendim, lütfen dikkat buyurunuz. Sayın Belucci’nin çok şık ve transparan bir gece elbisesi var üzerinde. Haksızlık etmeyiniz.

Önümüzdeki günlerde, İzmirli bir gece kulübü de “<ı>ulan bizim Adana’dan ne eksiğimiz var” demiş olacak ki kapılarını Niki’ye açmış, müşterilerine müthiş bir Belucci şovu hazırlamaktaymış.

Haydi İzmirli dostlar. Bakın size, sevgilinize müthiş bir Sevgililer Günü hediyesi sunma fırsatı verilmekte. Kapın şimdiden biletlerinizi. Gerçi St.Valentin’s Day’den birkaç gün sonra galiba ama olsun siz de “<ı>geçmiş sevgililer günün kutlu olsun <ı>canikom” edalarıyla olayı idare edersiniz yani.

Düşünsenize, müthiş bir müzik ziyafeti çekilecek gece boyunca. Sabahlara kadar dans. İnsan, daha ne istesin Allah’tan yahu? E gecenin ilerleyen saatlerinde harikulade çıplak Macar Dj Niki Belucci ablamız bir de soyunup dans ederse, yani pardon müzik ziyafetine görsel şov eklerse diyelim biz yine de buna. Yeme de yanında yat durumları olmaz mı? Bence olur vallahi.

Bu arada ufak bir not. Kriz nedeniyle maddi sıkıntı yaşayan dostlarımız olabilir ve çıplak ablamız yüzünden bilet fiyatlarına bir miktar dokunması muhtemel olan işletme nedeniyle de programa katılamayabilirler. Programdan sonra kesin Topçu’da çöp şiş yemeye götürürler kendisini, haberiniz ola.

Tabi orada, görsel şov(?!) yapar mı onu bilemem.

Hey büyük Allah’ım ya? Sen nelere kadirsin de biz nelere inanırız, akıl sır erecek gibi değil vallahi.




@İki sene önce bugün "Bastırılmış Cinselliğin Saptırılmış Filimselliği": http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=25860

@İki sene önce bugün "Aşkın Simgesi 'Zar'dır": http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=25810

 
Toplam blog
: 898
: 3759
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

İzmir'de yaşıyorum.    Çok uzun yıllar öncesinden başlayıp, hiç ara vermeden bugünlere kada..