Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '08

 
Kategori
El Sanatları
 

Çıralık yaptık

Çıralık yaptık
 

İnsanın birtanesi becerikli olunca bir başka oluyor canım... Birkaç ay önce planladığı " Çıralık " ı hayata geçirip yaptı sonunda. Ay pek bir güzel oldu sormayın gitsin. Karşısına geçip geçip bakıyor. Haksızda değil hani. Ellerine sağlık canım benim. Evimizi renklerdirdin.

Şimdi bunu yaptı da sonra birde bunun adı ne diye bayağı bir araştırdık.

Neyseki sonunda bulduk. Yukarıda yazdığım gibi " Çıralık " mış adı. Son zamanlarda izlediğimiz dönem dizilerinde sık sık bunları gördükçe dahada bir ister oldu yapmayı aşkım bundan. ( Kırık Kanatlar, Elveda Rumeli gibi )

Eskiden elektrik olmadığı için gaz lambalarını bunlar üzerine koyuyorlardı biliyorsunuz. Şimdilerde dekoratif amaçlı olarak kullanılabiliyor. Hatta bunu telefonluk olarak kullanmanız mümkün. Plan, proje derken önce ahşabını buldu. Sonra çizdiği şablona göre kesti. Vernikledi. Süsledi. Monte etti. Veee...ortaya bu güzel şey ortaya çıktı.

Sevgiyle yapılan herşey gibi bu da güzel oldu doğrusu.

Özel Teşekkür :

IMAGE REKLAM - BODRUM sevgili arkadaşlarımız Serden Damar (teknik destek ) ve Özgür Damar 'a ( sanatsal destek ) ben ve eşim teşekkür ederiz. *Seri üretime geçeceğiz di mi arkadaşlar???

 
Toplam blog
: 49
: 4247
Kayıt tarihi
: 01.01.08
 
 

1971 Merzifon doğumluyum. Hayatın her alanında üretmenin doğruluğuna inanıyorum.. Evliyim ve Mert ..