Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ekim '09

 
Kategori
Ekonomi - Finans
 

Civciv bekliyorlardı kaz çıktı. Pop bekliyorlardı caz çıktı.

Civciv bekliyorlardı kaz çıktı. Pop bekliyorlardı caz çıktı.
 

Alıntı


Dün eczanelere giden birçok SSK, Bağkur çalışanı ve Emekli, karşılarına çıkan yüklü muayene ücretleri karşısında ilaçlarını almadan geri döndü.

SSK Emekli ve Bağkur çalışanları, karşılarına çıkan yüklü faturalar karşısında isyan ederken, eczane çalışanları da hastaların tepkisi sonucu çaresiz kaldı.

Alınan muayene ücretlerinin eczacıların cebine girmediğini fakat vatandaşa bunu anlatmakta güçlük çektiklerini söyleyen eczane çalışanları, yetkili kurumların yeterli açıklamayı yapmadan eczanelerden bu paranın tahsilini istediğini, bunun vatandaşla eczacıyı karşı karşıya getirmek, kaderine terk etmek olduğunu, gerekli açıklamanın bir an evvel yapılarak mağduriyetlerinin giderilmesini beklediklerini söyledi.

Gerekli bilgilendirmeden yoksun olan ve istenen paranın eczacıların inisiyatifinde olduğunu veya eczacının cebine girdiğini zanneden kurum çalışanı ve emekliler bizi siz mi muayene ettiniz ki; muayene ücreti alıyorsunuz diye eczane çalışanlarına çıkıştı. Eczane çalışanları ise bu parayı kendilerinin değil devletin aldığını, geçen yıl kasım ayından buyana biriken muayene ücretleri olduğunu halka anlatmakta güçlük çektiler.

Haber videosu için tıklayın lütfen!

http://www.dailymotion.com/lang/tr/video/xaq3f4_ysyan-ettyren-fatura_news

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..