Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '10

 
Kategori
Haber
 

Coca - Cola expedition 206

Coca - Cola expedition 206
 

Coca- Cola fark yaratacak bir proje ile insanların mutluluklarını araştırması için bir sosyal medya kampanyası başlattı. Proje kapsamında, serüvenin ilk durağına yani İspanya’ya mutluluk elçilerini yolladı bile. Mutluluk elçileri: Tono, Kelly ve Tony

Mutluluk elçileri oylama ile seçilen 3 blogger olduğunu belirtmeliyim. Mutluluk elçileri toplamda 206 ülkeyi ziyaret edecek.

Yolculuk boyunca blog tutuluyor, tweet gönderiliyor, fotoğraflar, video’lar paylaşılıyor. Coca- Cola’da Facebook’dan Expedition 206 tab’i ile destek veriyor. Facebook Expedition 206 tab’i ile bir sonraki duraklarını, videolarını, tweetlerini takip edebilir, blog’larını okuyabilir, fotoğrafları inceleyebilir ve arkadaşlarınızın haberdar olması için önerebilirsiniz.

Expedition 206 projesinin bulunduğu mecralar ise: Flickr, Youtube, Facebook ve Twitter blog için ise Typepad

Twitter‘da şu ana kadar 1112 takipçisi bulunuyor. Şimdiye kadar 2 ülkeyi gezdiklerini düşünürsek geriye kalan 204 ülke gezisi sonrasında sayının hangi rakamlara ulaşacağını kestirmek hiç de zor değil. Youtube’da ise 684 takipçi ve toplam sayfa görüntülenme sayısı 3.197 gibi bir sayı karşımıza çıkıyor.

Websitelerini ziyaret ettiğinizde ise mutluluk elçilerine özel sayfalar, gönderdikleri tweetler, videoları ve daha fazlası sizleri karşılıyor.
Elçilerin nerede olduğunu haritadan öğrenebilir, bir sonraki durakları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Üç’lü Nisan ayında Türkiye’de olacaklar, sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu projenin 2010'nun en renkli ve unutulmayacak projelerinden biri olabileceğini düşünüyorum.

Ayrıntılı bilgi ve diğerleri için: www.ismaildagli.com

 
Toplam blog
: 26
: 834
Kayıt tarihi
: 01.10.08
 
 

Facebook'un onayladığı ilk ve tek türk ajansı Promoqube'de  Topluluk Yöneticisi olarak çalışmak..