Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '07

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Çocuk- Köpek

En iyi anlaşabildiğim çocuklardır.. Ayni dilde konuşuyoruz onlarla.. Bir de köpekler'i çok severim ben.. Kendime en yakın bulduğum hayvan tür'ü.. Köpekler konuşamıyor ama gözlerine baktığımda ne anlatmak istedini anlıyorum.. Bu kadar sıcak, bu kadar sevecen bir hayvan daha yok sanki evrende.. Diğer tüm hayvanları de severim ama köpek başka bir varlık.. Belki çok sevdiğimden bana öyle geliyor olabilir.. Ama insanlar yaşamlarını sürdürmekteyken, mutlaka köpekleri iyi tanımaları gerektiğine inanıyorım..

Ya çocuklar.? Çocuklar'ı ne yapmalı.? İnanın çocuk dediğimiz bilgiçler.. Bizlerden daha iyi düşünüp, konuşuyorlar.. Daha hazırcevaplar.. Henüz konuşmayı öğrenemeyen çocuklar bile.. Gözleriyle konuşuyorlar adeta..

Yaşamımızı kolaylaştırmak için en önemli yönetimler'in başına çocukları getirelim.. İnanın bizleri daha güzel yönetirler... Politikacıları bir yana bırakalım.. Günümüz işadamları yerine çocuklarımızı getirsek, inanın ticaretteki bu ahlaksızlıklar ortadan kalkar.. Getirelim bakalım çocuklarımızı ticaretin başına, görelim.. Yalan oluyor mu.? Hırsızlık oluyor mu.?

Çocuklar..
ve köpekler..
vazgeçilmezler'im...

Sevgiler.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..