Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yaklaşık 14 yıldır eğitim sektöründe sırasıyla Grafiker, Art Director, Creative Director, Sanat Danışmanı, Eğitim Koordinatörü, Genel Müdür, Marka Müdürü, Marka Danışmanı olarak görev aldım. Şimdiye kadar 3 farklı marka yarattım, tasarım, tutundurma, lansman, kampanya kurgulama ve yönetimi, satış yönetimi, müşteri ilişkile..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sevgili Atatürk

İnanıllır gibi değil..özgürlük demokrasi barış..hiç umurlarında olmayan fikirleri savuna savuna bu günlere geldiler..ekonomiden bahseden yok.şu an türk halkı kredi kartıyla geçiniyor yani olmayan parayla, cari açık tavan yapmış, sürekli ve her yıl periyodik olarak artan bir işsizlik var ki bu işsizlik önlenemez çünki ülke hiçbirşey üretmiyor ele gevura pazar olmuş yurt dışından geleni tüketiyor bunu yapan o çok sevdiniz akepeniz. başınıza çalın. yarın zamlara uyanırken günaydın türkiye dersiniz..develüasyon oluncada akepenin verdiği makarnalarla karnınızı doyurur kömürüyle ısınırsınız, sonrada padişahınıza " sen çok yaşa "dersiniz .

13 Haziran 2011 23:04
Açlığın resmidir

İnsanların kalplerini sacede Allah bilir. Yönetemezsiniz. Kalplerin içinde olan iman, inanç meselesini siz şekilciliğe vurarak şu hale getiriyorsunuz. " Başörtüsü takan müslümandır, takmayan kafir, ya da namaz kılan bizdendir ya da değil. Ama başını örtenin imanının benden çok olduğunu iddaa edemezsiniz ederseniz Allah'a şirk koşmuş olursunuz. Geçin bunları geçin yanıltmayın insanları Kuran Ahlakı diyerek. Din dünyayı boşlamak Ahiret için dünyadan elini eteğini çekmek demek değildir. Bu anlayış sayesinde müslüman ülkeler gelişemiyor. Lütfen artık saptırmayın . İnsanlar işsiz "işsizlik bir insanın kırılma noktasıdır" hayata habire sonsuz bir çaresizlik biriktirir. Çok fena Allah kimseyi bu hallere düşürmesin. Bu milleti bu hale düşürenlerde "ben senden daha çok müslümanım " diye geçinenler. Yazıklar Olsun. "Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır. Yeryüzündeki kötü insanlar ise; kendi iradelerini hakim kılmak için Allah'ı kullanırlar" Giordano Bruno

23 Mart 2010 09:56
GATA'dan çirkin tavır

Benim Annemde başörtüsü takar ama her ne olursa olsun cumhuriyete ve Atattürk ilke ve İnkilaplarına daima saygılıdır. Eğer oraya başörtüsüyle girilmemesi gerekiyorsa girmez. Lütfen artık başörtüsünü ayrımcılığı ve ayrışma kültürünü besleyen unsur olmaktan çıkarın. Çok kötü günlere doğru gidiyoruz. Lütfen artık uyanın. Yoksa bir on sene sonra hepimizin başına o başörtüyü zorla takacaklar. Yaptıları takkiyeye inanmayın. Daima Cumhuriyetin savunucusu olmanız dileğiyle.

02 Şubat 2010 16:20
 
Toplam blog
: 21
: 1531
Kayıt tarihi
: 10.07.09