Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '12

 
Kategori
Güncel
 

Çocuk istismarı

Çocuk istismarı
 

Çocuk taciz ve tecavüzleri : Dünya ülkeleri arasında 2. sırada


Eğer bir din yetimi koruyamıyor, kimsesize sahip çıkmıyor, ezilenlerin sesi ve soluğu olmuyorsa yalandır ve afyondur.

Bunlar olmadan kılınan namaz, tutulan oruç, gidilen hac, kesilen kurban, ihya edilen kandil geceleri, ziyaret edilen türbeler vesaire;

Ebu Cehil'in hacılara su verip de yetimi ve yoksulu görmemesi gibi yalandır, afyondur...

(Dr. Ali Şeriatî)


Bir ülkede, 26 kişi 13 yaşındaki bir çocuğa tecavüz ediyor ve sonra Mahkemesi haya etmeden:" rızası vardı" diyebiliyorsa, o zaman bu ülkenin çöküşü yakındır! Neden böyle diyorum? Çünki Kuran-ı Kerim İsra suresinin 16'ıncı ayetinde şöyle buyuruyor:

Ve izâ erednâ en nuhlike karyeten emernâ mutrafîhâ fe fesekû fîhâ fe hakka aleyhel kavlu fe demmernâhâ tedmîrâ.

Biz bir ülkeyi/medeniyeti mahvetmek istediğimizde, onun servet ve nimetle şımarmış elebaşlarına emirler yöneltiriz/onları yöneticiler yaparız da onlar, orada bozuk gidişler sergilerler. Böylece o ülke/medeniyet aleyhine hüküm hak olur; biz de onun altını üstüne getiririz.

...

2002'de 13 yaşındayken, iki kadın tarafından kandırılan ve 26 farklı kişiye satılan kızı düşünebiliyormusunuz Kendi çocuğunuzu düşünün ve bu minik gövdenin 26 aç kurt tarafından nasıl parçalandığını hayal edin, tabii edebiliyorsanız! Sonra da bir mahkemenin kızınızı pazarlayan iki kadının, hem de kendisiyle ilişkiye giren 26 aç kurdun yanına kendi rızasıyla gittiğini idda ettiğini duysanız...
Ne dersiniz...?

Hangi ifadeleri kullanmıştı İstanbul Adli Tıp Kurumu 4. İhtisas Kurulu N.Ç ile ilgili raporunda?

“Mağdurenin 2002 yılı Temmuz ayında 15 yaşı içerisinde olup 15 yaşını bitirmediği, mağduresi olduğu olayın ahlaki radaetini müdrik (Ahlaki kötülüğünün farkında olduğu) olduğu”

ve aynı raporda, N.Ç. için,

“Olaya ruhsal yönden mukavemete muktedir olduğu, beyanlarına itibar edilmemesi için bir neden olmadığı” denilmişti.

Şunu da söylemişlerdi:

“Küçük kızın kendi iradesiyle para kazanmak amacıyla sanıklar T. ve E. ile irtibata geçtiği veya bunlarla irtibata geçen diğer sanıklarla ilişkiye girdiği anlaşılmaktadır.”


Hatırlarsanız Şiirt'te yaşanan çocuklara yönelik cinsel istismarı da Şiirt Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü iki yıl biliyor fakat önlem almıyorlardı. Olayın failleri arasında AKP'ye yakın şeyh ve imamların da bulunduğu iddiasını da yok saymayalım.

Diğer bir ilimize yöneliyoruz, Zonguldak'ta 11, 15 ve 13 yaşındaki kızlara cinsel istismarda bulundukları iddiasiyla üç kişi göz altına alınmıştı.

Şimdi bütün bunları duyduklarında birileri "aa nasıl olur böyle şeyler müslüman bir ülkede.." diyerek timsah göz yaşları akıtmasına kanacakmıyız. Neticede bu ülkede 18 yaşında ve daha altında genç evlilik oranı yüzde 39,7 olduğunu görmemişlikten mi geleceğiz! Çocuk yaşta evlenen kadın sayısı 5 milyon 367 olduğunu bu devlet bilmiyormu!

Fatih Altaylı'nın programında 'Baş örtüsü' konusu tartışılırken, genç kızlardan biri "Ben Humeyniyi severim" dediğini hatırlayın. Atatürkü sevmediğini ama Humeyni'yi sevdiğini söyleyen bu kızlar aslında ne dediklerinin farkında değillerdi.

Humeyni'nin 'Tahrir al Vasilah' adlı fetva kitabında:

"Bir adam bir bebek kadar genç bir kız çocuktan cinsel zevk alabilir. Ancak cinsel organını kızın vajinasına sokmamalıdır. Kız çocukla anal yoldan cinsel temasta bulunabilir." dediğini bilseler hiç "Humeyni'yi seviyorum" derler miydi?

Yalnız, sadece Humeyni'ye kızmayın şimdi, Ehli Sünnet ekolunda da buna benzer pek çok fetvalar mevcut olduğunu unutmayalım. Zaten Peygamberin eşini illa dokuz yaşında aldığı iddiasını savunmalarının tek sebebide bu vajina totemliğine hayranlıklarından doğmaktadır.

Dünya ülkeleri arasında olan sıramızdan utanır insan be! Bu sıralamayla mı dünyaya İslamı ve Müslümanlığı yakınlaştıracaksınız?

Bu namussuzluklarla mı dünyaya Kuran-ı tanıtacaksınız? Müslüman bir ülkeyiz diyeceksiniz?

Yusuf İslam'ın söylediği çok güzel bir söz var, "iyiki önce Kuran ile tanışmışım, eğer önce müslümanlarla tanışmış olsaydım asla Müslüman olmazdım"!

Ne yani haksız mı adam?!
...

Alın size utanç bilançosu:

Çocuk taciz ve tecavüzleri : Dünya ülkeleri arasında 2. sırada

Yolsuzluklar: Dünya ülkeleri arasında 3 sırada

Çocuk işçiler: Dünya ülkeleri arasında 2. sırada

Kadın cinayetleri: Dünya ülkeleri arasında 1 sırada

Çocuk gelinler: Dünya ülkeleri arasında 3. sırada

İnsan hakları ihlal davaları: Dünya ülkeleri arasında 1. sırada

...

Şimdi kalkıp "biz müslüman ülkeyiz" diyebilecek misiniz?

Müslüman bir ülkede bunlar olur muydu?

Müslümanım demeye utanır olduk!

İtirazi olan var mı bu söze?

Mustafa Çelebi

 
Toplam blog
: 103
: 2332
Kayıt tarihi
: 31.10.09
 
 

1974 Almanya- Krefeld doğumluyum. Aslen Malatyalıyım. Lise mezunuyum ve Web tasarımı ile uğraşıyo..