Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Haziran '08

 
Kategori
Eğlence - Hobi
 

Çocuk olmak vardı

Çocuk olmak vardı
 

Minifest 2008


Oyuna davet
Bu oyun başka oyun . Diğer oyunlara hiç benzemiyor. Çünkü bu oyunda oyuncağın kendinsin. Bedenin ve sesin. Kendini bırak bakalım , nasıl bir oyun çıkacak ? Ailenle birlikte de katılacağın bu oyunda çok eğleneceksin.

Define Avcısı
Hey sen ! Parkormanın gizemli yerleinde saklanmış büyük hazineyi bulmakla görevlisin. İpuçlarını takip et. Hazineyi bulan büyük ödülü kazanacak haberin olsun.

Party Kids
Kocaman şişme oyuncaklar, kaydıraklar , mini tren ... Hepsi senin için.

Köpükten Heykel Olur mu ?
Hayal gücüne bağlı . Rengarenk köpüklerle hayal gücünü kullanarak heykeller ve kuklalar yaratabilirsin. Hiçbir sınır yok, gel ve istediğini yarat.

Haydi Elleriniz Kirlensin
Bu kez elleriniz çok eğlenceli bir etkinlik için kirlenecek. Ellerimizi dilediğimiz renklerle yoğurarak oynama zamanı.. Ortaya hatıra olarak saklayacağınız güzel bir tablo çıkacak.

Afişi Tamamlayın
Anadolu uygarlıklarından motiflerle bezenmiş afiş yarım kalmış. Tamamlanmak için seni bekliyor. Bu sırada hem kültürel motifleri tanıyacak hem de çok eğleneceksin.

Yapalım takalım
Anadolu motifleri , çeşitli süs ve desenlerle istediğin renkte kumaş üzerine baskı yaparak bandana yapabilir , bu günün anısına zevkle kullanabilirsin.

Şimdi Arkeolog Oldun
Küçük arkeologlar iş başına. Tarihin izini sürerek kazı yapabilir , toprağın altınan çıkanlarla hem öğrenebilir hem eğlenebilirsin. Küçük ellerinde zorlu bir macera seni bekliyor.

Küçük Arkadaşım
Kuklalarla birlikte sayıları öğrenmeye var mısın ? Oynayalım , eğlenelim, sayıları öğrenelim.

Senin Tişörtün
Gel sen de kendi tişörtünü tasarla. İstediğin gibi çılgın , eğlenceli , rengarenk. İstersen fotoğrafını bas. Sonra kendi yaptığın tişörtü zevkle kullan

Daha neler mi yapabilirsin,

Karagöz atölyesi ile güzel vakit geçirebilir, mini müzeyi gezebilir, bilim merkezinde üç rehber öğretmen ile birlikte deneyler yapabilisin.

Çöpten dev heykeller yapabilir , taşları boyayarak çiçeğe çevirebilir , zıplayan kuklaları, görkemli sirkleri, palyaçoların şovlarını seyredebilirsin.

Bir rüya düşün, masallarla dolu bir hafta sonu hayal et. Minifest süprizlerle dolu renkli dünyasının kapılarını açtı, seni bekliyor.

Anne ve Babalar

Yer : Maslak Parkorman

Tarih : 5-8 Haziran 2008 10.00-17.00 saatleri arasında

Bilet fiyatları:
0-2 Yaş, Ücretsiz
3-12 Yaş, 5 YTL
13 ve üstü, 7, 50 YTL

Biletler Biletix’te

 
Toplam blog
: 60
: 1208
Kayıt tarihi
: 11.06.07
 
 

Memnun oldum... Ben de Didem :) İstanbul'da yaşıyorum. İstanbul'da yaşamayı seviyorum. Yoğun yaşam t..