Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '13

 
Kategori
TV Programları
 

Çocuklar Duymasın Eylül'de yeni bölümleriyle Fox'ta !

Çocuklar Duymasın Eylül'de yeni bölümleriyle Fox'ta !
 

2000'li yılların en çok sevilen ve izlenen dizilerindendir Çocuklar Duymasın.. Yayın hayatında 3 kanal değiştirdi dizi..2002 yılında TGRT'de , 2002-2003 ve 2010-2012 yılları arasında ATV'de , 2003-2005 yılları arasında ise Star'da yayınlandı.. Önce Pınar Altuğ'un sonra Tamer Karadağlı'nın özel hayatlarının çalkantılı olması dizinin '' Çocuklar Ne Olacak ? '' şeklinde ayrılmasına ve bitmeye yüz tutmasına neden olmuştu..

Sonra 2010 yılında yeniden yeni bölümleriyle ekrana gelmişti.. Selami yoktu.. Müzeyyen yoktu.. ( Çünkü vefat etti... Allah rahmet eylesin..).. Duygu rolünü oynayan Ayşecan Tatari yerini Hayal Kahraman Özalp'e bırakmıştı.. Bir ton değişiklik vardı ama yine benimsendi.. Yine izlendi.. 11 Temmuz 2012'deki son bölümle ''Bitirmiyoruz ara veriyoruz '' demişlerdi..

İşte o ara bitti.. Dizi yeni bölümlerinin çekimlerine start verdi.. İşte kaldığı yerden Fox TV ekranlarında devam edecek olan “Çocuklar Duymasın”daki değişiklikler:

Fenomen karakterler yaratan dizinin başrol oyuncuları, dizinin yapımcısı Birol Güven’le tekrar kararı aldı. Yani şu anda başrol oyuncularında herhangi bir değişiklik olmayacak.

Haluk, dizinin yeni bölümlerinde emekli bir dede oldu. Eski bölümlerinde mühendis olan Haluk, emekli olduktan sonra başka bir işe yöneliyor. “Taş Fırın Cafe” adında bir restoran açıyor. Artık bir restoran sahibi olan Haluk’un, yeni taşındığı evin komşusu ise bir gurme ve taş fırın Haluk’un cafesi hakkında kötü şeyler yazıyor. Sizlerinde tahmin ettiği gibi taş fırın Haluk, komşu gurmeye yapmadığını bırakmayacaktır.

Diziyle ilgili genel değişiklikler bunlar olacak.

Çekimlerine başlanan “Çocuklar Duymasın” Eylül ayından itibaren FOX TV’de yayınlanacak..

Dizinin tanıtım fragmanı yayınlandı.. Gördük ki yeni bir sürpriz var : Emel Müftüoğlu..

Emel Müftüoğlu'nun müzik kariyeri tahminen bitti.. Daha doğrusu kendi kararıyla uzaklaştı.. Çok özledik kendisini.. Oyunculuk konusunda da yabana atılmayacak bir yeteneği var.. Onun rolünü ya da tiplemesini merakla bekliyorum şahsen..

Bakalım Çocuklar Duymasın 3.defa iyi bir geri dönüş yapacak mı ?.. Yoksa reytinglerin kurbanı mı olacak ?

E sonuçta dizinin ismini oluşturan çocukların yaş itibariyle ''duyacak'' durumları kalmadı.. Öyle değil mi ?

Bekleyelim görelim..

koldasanil@gmail.com

facebook.com/anilkoldas

twitter.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..