Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ağustos '18

 
Kategori
TV Programları
 

Çocuklar Duymasın'ın Yayın Günü Değişti, İzleyici Yorumları Ard Arda Geldi

Çocuklar Duymasın'ın Yayın Günü Değişti, İzleyici Yorumları Ard Arda Geldi
 

   Taş fırın erkeği Haluk’uyla, Güzel annesi Meltem’iyle, Havuç Kafası Furkan’ı, Fıs Fıs İsmail’iyle, komik adam Hüseyin’i, Dominant Gönül’üyle çok sevilen, zamanında tekrarlarıyla bile izlenme rekorları kıran tam bir aile dizisidir Çocuklar Duymasın. Hala da ilgiyle, beğeniyle izlenir.

   Senaristliğini ve yapımcılığını Birol Güven’in, yönetmenliğini Bora Tekay’ın üstlendiği, başrollerini Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ Atacan, Zeyno Gönenç, Volkan Severcan, Baran Erdoğan’ ın paylaştığı televizyonların uzun soluklu dizilerinden olan Çocuklar Duymasın şimdilerde Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. 

   Geçtiğimiz günlerde dizinin yeni sezona erken başlayacağı ve yayın gününün değiştiği bilgisi izleyiciyle paylaşıldı. Önceden Pazar günleri ekrana gelen yapımın yeni bölümlerinin  15 Ağustos Çarşamba gününden itibaren artık Pazar değil Çarşamba günleri ekrana geleceği duyuruldu. Bu değişikliğin paylaşılmasının ardından yorumlar da ard arda geldi.

   Dizinin kemik izleyicisi yayın gününün Çarşamba’ya alınmasından hiç hoşnut olmadığını belirtiyor. Çünkü Çarşamba günleri kafa kafaya mücadele eden Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul’un çok izlendiği bu yüzden reytinglerin çok düşeceği görüşündeler. Hal böyle olunca Çarşamba günleri yayınlanacak  dizinin reyting canavarına kurban gideceğini bir kaç hafta sonra belki de yayından kalkacağını belirtiyorlar. Yayın gününün yine Pazar’a alınmasını isteyenler çoğunlukta. 

   Yorumlara bakıldığında haklılık payları yok değil. Diğer iki yapım evet çok izleniyor. Çarşamba günleri izleyiciyi ekrana kilitlemiş durumdalar. Fakat bana göre izleyici önyargılı davranmakta acele ediyor. Dizi sezona erken başladığı için hafta içine alındığını sezon tamamen başlayınca yayın gününün değişeceğini düşünüyorum. Çünkü yaz aylarında hafta sonu herkes dışarıda Tv izleme oranı düşük. Asıl yaz bitmeden başlayacağından  kendi yayın gününde yayınlanırsa izlenme oranı düşer düşüncesindeyim. Kanal yönetimi ve yapım ekibi bu ayrıntıyı düşünerek yayın gününü değiştirmiş olabilir. 

          Neyse, tabi benim düşüncem de tahmin nihayetinde. Haklılık payı olup olmadığını sezon başlayıp taşlar yerine oturduğunda göreceğiz.

          Bir sonraki buluşmamıza dek sağlıcakla kalın...

 

SİBEL YILMAZ

(Haber ve yorum şahsıma aittir. Kaynak gösterilmeden paylaşılamaz.)         

 
Toplam blog
: 145
: 716
Kayıt tarihi
: 22.02.18
 
 

1978 Bursa doğumlu. Kelimelerin Dansı ve Kırmızı Vosvos kitaplarının yazanı. Eşi ve kızları olmaz..