Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çocuklar Duymasın Reyting Kurbanı Oldu!

Çocuklar Duymasın Reyting Kurbanı Oldu!
 

Kanal D bu aralar çok sert ve ani kararlar alıyor. Önce Tutsak'tan sonra Ver Elini Aşk'tan gelen final haberleri bir anda ortalığı karıştırdı. Her iki dizinin de sahip olduğu tutuk seyir sona gelmelerine neden oldu. Bu atmosferde başka hamleler yapması da beklenen Kanal D, bir bileti daha kesti.

Dünyanın hiçbir yerinde eşine benzerine rastlayamayacağınız bir inatla 4.kez ekrana sürülen Çocuklar Duymasın'dan bahsediyorum. 15 yıldır hortlak gibi dönem dönem geri dönen yapım bir kez daha bitmenin eşiğine geldi. Hakkında bitecek iddiaları çıkan ancak bunlar yapımcı Birol Güven tarafından yalanlanan diziyle ilgili bugün önemli bir müdahale haberi geldi. 

Kanalın başlatmayı düşündüğü bilmem kaçıncı dizi olan ve tutmayacağı aşikar diyebileceğimiz Hayati ve Diğerleri dizisinin 19 Kasım Pazar akşamı yayına başlamasına karar verildi. Bu durumda Çocuklar Duymasın'a da kapı gösterilmiş oldu. Bu arada tutmayacağı aşikar derken, dizinin iyiye benzediğini ancak iyi işlerin hep erkenden bittiğini ifade etmeye çalışıyorum. Yanlış anlama olmasın.

Yaz sezonunun boşluğundan yararlanıp liderliğe yükselen ancak normal sezona girilmesiyle beklenen düşüşü başlayan Çocuklar Duymasın bir hayli gerilerde kalmıştı. Bu durum yüzünden kanalın harcaması beklenen yapımlar arasına giren dizinin bu tür bir müdahaleye maruz kalması sürpriz olmadı.

Açıkçası dizinin ne şekilde ve ne zaman veda edeceğine dair bir bilgi henüz yok. 

Ama elbet kanaldan resmi bir açıklama yapılacaktır.

 

Yani dizi tarihinde başarı ile yer alan bir işi 4.kez ekrana sürmenin ne kadar mantık dışı olduğunu uzun uzun izah etmeye gerek yok bence. Sonuç bu oluyor işte. Bir de Haluk ve Meltem'i zırt pırt boşanıyoruz triplerine sokup, vazgeçirmelerinden gına geldi açıkçası. Oluyor yemiyoruz artık yani.

Geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor dilden.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..