Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '10

     
    Kategori
    Çocuk Oyunları
     

    Çocuklar

    Çalışan bir baba olduğumdan dolayı çocuğum ile geçireceğim vaktin ne kadar değerli olduğunu bildiğim için bu zamanı onunla paylaşırken eğlenceli olduğu kadar faydalı olabilecek aktivitiler arıyordum. Birlikte kitapevlerine gidip oradaki okul öncesi yaş grubu çocukları için olan bölümde zaman geçirmek çok keyifli... Burada masal kitapları, küçük hikaye kitapları ve eğitici öğretici oyuncaklardan geniş bir yelpaze sunuyorlar sizlere.

    Kızımla bu haftasonu gittiğimizde ise flashcards oyunları ile tanıştık. Bu ürünler arasında kızımın başından kalkmak istemediği oyunları olan Edukids Eğitici Oyun Kartları ile tanıştık. Firmanın şu anda piyasada 4 grup oyun kartı bulunuyor, hepside birbirinden eğlenceli ve eğitici gerçekten... İnternet üzerinden yaptığımız araştırmada ise firmanın Avrupa kalite standartlarında ürünleri olan bir Türk firması olmasıda çok hoşumuza gitti.

    Çocuğunuzla geçireceğiniz keyifli zamanların eğlenceli yol arkadaşı Edukids olabilir, tavsiye ederim. Ayrıca sözkonusu Edukids Eğitici Oyun Kartları üreticisinede bu vesileyle teşekkür eder yeni oyunlarını merakla beklediğimizi buradan kendilerine birkez daha iletmiş olalım.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 402
    Kayıt tarihi
    : 06.12.10
     
     

    34 yaşında özel bir firmada finans müdürüyüm...