Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Nisan '08

 
Kategori
Güncel
 

Çocuklara bu eziyet yapılır mı?

Dün yani Pazar günü Bağdat Caddesi'nde 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde çocukların 1 haftadır hazırlandığı eğlence ve gösteriler vardı.

Vardı derken gerçekleşti demek istemiyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gösteriler ve eğlenceler iptal edildi. İptal edilmesinin nedeni ise gerçekten çok komik. Pırıl pırıl bir hava olmasına rağmen yağmur beklentisi nedeniyle iptal edildi gösteriler. Daha doğrusu bu neden olduğu söylendi. Tabii iptalin asıl deneninin bu olmadığını tüm veliler biliyor.

Alanda konuştuğum tüm velilerin ortak düşüncesi "Başbakan Erdoğan'ın İstanbul'a gelmesi nedeniyle güvenlik teşkilatının sayın başbakanın konuşma yapacağı alana kaydırılmış ve bu nedenle güvenlik zaafının doğması düşüncesi."

Kimbilir belki de emniyet teşkilatı gösteriler esnasında yapılması muhtemel bir bombalama eylemi için önceden haber almış ve bu nedenle gösteriler iptal edilmiş olabilir. Şüphesiz bunlar gerçekçi nedenler.

Neden ne olursa olsun, 1 haftadır gösteriye hazırlanan binlerce çocuğumuzun gözyaşları tüm veliler gibi benim de içime "bir sel oldu, aktı." Herkes gibi ben de isyan ettim. Sabah saatinden itibaren çocuğunu alıp Bağdat Caddesi'ne giden benim gibi binlerce veli çocukları ile birlikte sefil ve perişan oldu. Daha da önemlisi çocuklarımız büyük hayal kırıklığına uğradı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve yetkililer bize gerçek nedenin ne olduğunu açıklamalı. Sorumluluk anlayışı bunu gerektiriyor.

Saygılarımla...
 
Toplam blog
: 74
: 2756
Kayıt tarihi
: 09.04.07
 
 

On yıldan fazla süredir reklam ve halkla ilişkiler sektörü ile internet ortamında medya sektöründe h..