Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ekim '07

 
Kategori
Bebek - Çocuk
 

Çocuklara dokunmayın!

Çocuklara dokunmayın!
 

Kendi çıkarları için o küçük bedenleri kullanan insanlar, yeter ama çocuklara dokunmayın. Son zamanlarda basında ya da sağda solda sıkca duymaya başladık. İnsanlar artık kendi çıkarları için çocukları kullanır oldular. Örneğin bir gösterimi yapılacak en önde o masum ve ne yaptıklarını bilmeyen çocuklar var, esrarmı satılacak hemen o körpe yavrular, bunu yaptıran o çocuklarımızın aileleri yani düşünün Antalya'da bir gösteri, çocuklara dansöz kıyafetleri giydirilip herkese teşhir ediliyor. Çocukların ellerine pankart verilip slogan attırılıyor.

Geçenlerde okumuşsunuzdur bir anne hemde genç çocuk yaşta bir anne daha yeni doğmuş gayri meşru çocuğunu öldürüyor, belki suç o annede bile değil en büyük suç ebeveynlerde, ne olacak bu çocukların hali bir yandan hastanelerde çocuklarımız ölmesin diye çırpınan anne ve babalar bir tarafta çocuklarına esrar sattıran babalar ve hatta öldüren anneler cinsel istismara maruz kalan çocuklar ve hatta bebeler. Bir araştırmaya göre dünyada çocuk istismarının oranı % 1 ila % 10 arasındaymış, ancak bu oran Türkiye'de malesef % 10 ila % 50 imiş bu araştırma bile ülkemizdeki çocuklarımızın halini gözler önüne seriyor. Ülkemizde çocuk istismarı yani taciz gibi çocukları kullanmak gibi bunların bir cezai yaptırımı varmı diye soracak olursanız malesef yok. Ülkemizde suça itilen yada zorla yaptırılan çocukların aileleri suçlu sayılmıyor. Yasalarımızda 15 yaşında küçük bir kız çocuğuna tehditle tecavüz edilirse 10 yıldan az olmamak üzere cezası varmış. Ancak sıkı durun bu tehdit ve zorla olmaz ise en fazla 5 sene ceza alıyormuş oda herhalde iyi halden yada cezanın 4 te birini yatarsa 1 veya 2 senede tekrar tecavüzler için aramıza gönderilir.

Dünyada çocuk hakları beyannamesi var Türkiye'de çocuk hakları bildirgesi var var oğlu var, önemli olan bunların uygulanması uygulamalar devlet eliyle olur ancak istismarı devletin valisi yaparsa ne olur?

Bu vicdansızlara artık durun demek gerek yeter dokunmayın bu körpe bedenlere, inşallah bunlarda insafa gelir çocuklarımızın birer masum olduğunu görürler ve bu insanlığın insanlara yaptığı en büyük suç biter.

 
Toplam blog
: 29
: 1286
Kayıt tarihi
: 15.09.06
 
 

Okumayı ve yazmayı seven ve bunları insanlarla paylaşmayı  barış ve hoşgörünün bütün insanlığa eg..