Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '09

 
Kategori
Çocuk Sağlığı
 

Çocukları korursak, geleceğimizi garanti ederiz.

Çocukları korursak, geleceğimizi garanti ederiz.
 

Çocukları koruyalım derken,ciddi olalım.Sözde kalmasın.!!!!


ÇOCUKLARIMIZ, SAYGIDEĞER BÜYÜKLERİMİZDİR.

Çocuklarımız bizim geleceğimiz; yapacağımız şey belli beyan önümüzde durmaktadır. Milletce, devletce el ele vererek çocuklarımızı her açıdan yani maddi ve manevi açıdan korumamız ve kollamamız şarttır.

Yaşlanmaya başlamış olan dünyamızla beraber; insan oğlunun yaşantısında da bir çok şey yaşlanmış ve bunlardan biri de insan yaş ortalamasıdır. Geçim refahı daraldıkca, insan yaş ortalaması da çok yaşlanmak mecburiyetinde kalmıştır. Ve koca dünyamızı artık önümüzdeki asırlarda yaşlı insanlar idare edecektir. Böyle de devam ederse işte çocuk fotoğrafları albümlerde kalmaya mahküm, çocuk sesleri sidilerde kalmaya mahküm olmakla yüzyüze gelecektir.

Çocukları önemseyerek, kendileri için bayram adanan tek bir ülke konumundayız.

Evet de bu paye çocuklara verildiği zihniyetlerle, şimdiki zihniyetler arasında dağlar deyil ama galaksiler var. O zamanki zihniyete bak şimdikine bak.

O zamanki çocuğa gelecek bayram bağışlıyor, şimdiki zihniyette çocuğa "darp" bağışlıyor. Bakar mısınız? Bu gün darpettiğiniz küçükler yarın büyüklerimiz olduklarında nasıl olacak acaba.

Çocuklarımızı sevelim, onlara saygılı olalım, onları KORUYALIM Kİ, DÜNYAMIZI EMANET EDEBİLECEĞİMİZ gerçek insanlar olsunlar.

 
Toplam blog
: 56
: 661
Kayıt tarihi
: 24.02.08
 
 

Emekli, 19 mayıs ..