Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Kasım '06

 
Kategori
Bebek - Çocuk
 

Çocuklarımız ve kanser

Arkadaşlar aslında elimde olsa ve fırsatım olsa sürekli buraya çocuklar ve kanser hakkında yazı yazmak isterim. Amacım insanları özellikle anne ve babaları bu hastalığa karşı uyarmak.

Sürekli yazmak istememdeki diğer amacım da şu: İnsanlar herşeyi çok çabuk unutuyorlar. Kanser ve çocuklar... Bu iki kelime bile insanın kanını donduruyor değil mi? Ama bu hayatın gerçeği, şaka değil.

Kanser bana uğramaz, çocuğumun kanserle ne alakası olabilir diyorsanız vay halinize... Ben de aynen sizin düşündüğünüzü düşündüğüm için ve önlem alıp erken tedaviye başlamadığım için (parasızlıktan) şimdi oğluma yüzde 20 şans veriyorlar.

Lütfen her ay çocuklarınıza tahlil yaptırın. Pahalı değil. Unutmayın, kontrollere gidin çünkü bu hastalığa tek çare erken teşhis. Bu minik yavrularımız bizim kurbanımız olmasın. Sizden isteğim; çocuklarla ilgili ve aydınlatıcı bilgilerle kanser hakkında yazılar yazın ve herkesin bu konuya odaklanmasını sağlayın.

Benim oğlum 3 yaşında ve kanser. Bunu söylemek ve konuşmak ne kadar zor bir bilseniz... Maddiyatı bir tarafa bırakın, maneviyatı düşünün. Ne kadar zor bir şey olduğunu anlarsınız. Bu durum içkarartıcı da olsa bu hayatın kendisi. Çocuklarınızı sevin ve onlara iyi bakın.

 
Toplam blog
: 29
: 1286
Kayıt tarihi
: 15.09.06
 
 

Okumayı ve yazmayı seven ve bunları insanlarla paylaşmayı  barış ve hoşgörünün bütün insanlığa eg..