Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mart '22

 
Kategori
Eğitim
 

Cocuklarin 2022 Hedefleri

Ben, Bu sene...
 
Twinkl olarak dünyanın dört bir yanındaki çocuklara onların hedeflerini sormak istedik.
 
Bakalım yeni neslin 2022 hayalleri neler?
 
Nasıl etkinliklere katılmak istiyorlar? Yeni yıldan - okulda veya evde - beklentileri neler?
 
Hangi 2022 hedefleri, bu yıl kendilerini güçlü ve mutlu hissettirecek?
 
Biz dunyanin her yerinden çocuklarla beraber araştırıyoruz, sizi de bunun bir parçası olmaya davet ediyoruz! Üstelik 1 ay değil bütün sene, keyfini çıkara…
 
Blogumun en uzun ve detayli halini https://www.twinkl.com.tr/blog/2022-hedefleri adresinden okuyabilirsiniz. 
 
Bir çoğumuz, 2021’nin etkilerini hala üzerimizden atamamışken 7’den 70'e pozitif enerjiye her şeyden çok ihtiyacımız var. İster evde, ister okulda her yaştan çocuklarla yapılabilecek aktivitelerle 2022 hedefleri koyma işi tam da buradan çıktı işte. Hem gelişimleri devam etsin, hem çok eğlensinler, hem de çocuklarla derin bir bağ kurmakta etkili olsun dedik. 
 
Twinkl’da çocuklara direk soru sormaya bayılıyoruz, çünkü cevaplar her zaman çok muzip, derin ve bir o kadar yaratıcı oluyor. “Ben bu sene…......yapacağım” cümlesini onlar tamamlasın istedik… Çünkü hepsinin spor, hobi, veya öğrenmek istedikleri yeni bir konu olsun, en az yetişkinler kadar güçlü ve derin hedefleri var. 
 
“Peki çocuklara ve gençlere hedefleriyle ilgili biz nasıl yardımcı olsak” diye düşündük ve 2022 Hedefleri | Çizim Aktivitesi kaynağını yaratarak bir başlama noktası belirledik. Yaratıcı (yani bizce!) ve ilham verici bu projemizle çocukların bu seneki hedeflerini önce hayal etmelerini istedik. Sonra resmini çizerek gerçekleştirme yolunda ilk adımı atmalarını sağlıyoruz! Üstelik tek seferlik bir proje değil, eğlenceyi yılın her ayında devam ettiriyoruz. Her şeye inat, bütün sene hep beraber hem eğleneceğiz hem öğreneceğiz. 
 
Nasıl katılacağınızla ilgili çok detaylı açıklamalar en altta ama özet şöyle...
 
Her ay, sınıfta veya evde çocuklarla birlikte yapabileceğiniz eğlenceli aktivite tavsiyelerinden oluşan bir kaynak yayınlayacağız.
 
Bunlar tüm yıl için geçerli olacak.
 
Biz ay isimleri versek de o ne zaman yayınladığımızı görmek için. Siz istediğiniz aydan başlayabilirsiniz :)))
 
Dosyayı basınca aktivitelere bağlayıp bizimle paylaşabilirsiniz. Önerileriniz varsa thisyeariwill@twinkl.co.uk adresine gönderebilirsiniz. 
 
Sizden gelenleri hem diğer katılımcılarla hem de diğer ülkelerle paylaşacağız ki herkese zincirleme olarak sıcacık bir gülümseme yayılsın. Sizin de bunun bir parçası olmanızı çok isteriz.
 
Özellikle hayatları kısıtlanmış hisseden çocuklara mutluluk ve keyfin en beklenmedik yerlerde ve her koşulda bulunabileceğini öğretelim. 
 
Hatta bunu aşağıdaki Twinkl Superstar Sertifikasını indirerek de ölümsüzleştirebilirsiniz. Aktiviteleri denedikten sonra ücretsiz sertifika kaynağımızı indirip beğendiğinizi seçip adınızı yazın. Hepsi bu :) 
 
Gorusmek uzere!!!
 
Toplam blog
: 4
: 25
Kayıt tarihi
: 01.03.22
 
 

Egitim ogretim, cocuk gelisimi, aile, ogretmen, okul gibi konularda herkese yardimci olmayi hedefle..