Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '13

 
Kategori
Astroloji
 

Çocukların Doğum Haritası

Çocukların Doğum Haritası
 

İlgi gören kitabımız " İslam'da Astroloji, Doğum haritası rehberi, Hayatın Anlamı Esamül Hüsna ve Yaşam Şifreleri"


Doğum Haritaları astroloji'nin en temel unsurudur. Bir kişinin sadece burcuna göre yapılan günlük aylık ve yıllık açıklama ve yorumlar kesinlikle yetersizdir. Astroloji ile ilgilenenlerin çoğunun bilgi düzeyleri çok düşük olduğu için genelde Güneş burcuna göre yapılan günlük, haftalık, aylık ve yıllık yorumlar TV ekranlarında ve internet sitelerinde bolca bulunmaktadır oysa kişinin doğum haritası önemlidir.

Doğum haritasında bulunan unsurlar (gezegenlerin nerede olduğu, evlerin hangi burçta olduğu ve gezegen açılarının ne olduğu) ile transit gezegen hareketlerinin konumları (Transit gezegenlerin konumu açıları ve hangi burçta oldukları) kıyaslanarak gerçek anlamda yorum çıkartılabilir.

Çocukların doğum haritaları yetişkinlere göre daha önemlidir. Çünkü çocuklar hayatlarının başlangıcındadır ve çocukların harita analizleriyle o çocuklardaki kapasite görülür. Çocukların mesleki yönlendirilmeleri, ilk ve yüksek öğretimdeki durumları net olarak gözlemlenebilir. 

Satürn'ün konumu ve açısıyla o çocuğun en büyük sınavının ne olduğuda görülebilir.

Merkürle nasıl bir kafa yapısına düşünce şekline ve karar alma alışkanlığına dair fikir sahibi olabiliriz.

Mars ile onun hırslarını, enerjisini, Jüpiterle merhametini, Uranüs gezegeniyle özgürlük konusundaki tutumunu, Neptünle vicdanının sesini nasıl dinlediğini gözlemleyebiliriz.

Elbette diğer gezegenlerle daha bir çok şeyi anlayabiliriz. Lakin bir çok aile çocuklarını asla onların mutlu olamayacakları yerlere yönlendirebiliyorlar. Çocukların doğum haritası işte bize burada yardımcı olabilmektedir.

Yaşamkoçluğu yapanların astroloji ve doğum haritası bilmemesi ciddi bir handikap'tır zira muhatap oldukları çocuk olsun yetişkin olsun o insanı tahlil etmede büyük bir eksiklik içindedirler. Beraber TV'de bazı programlar yaptığımız değerli Astrolog ki bence Türkiye'de kesinlikle en iyi bir kaç astrologtan biridir, Sayın Filiz Özkol hanımda bunu Cine 5'te Gülşah Buzlu ile yaptığımız bir programda da söylemişti. Gerçekten bende buna yürekten katılmaktayım. Yaşam koçluğu astrolojik bilgiler olmadan çok eksiktir.

Sizler çocuklarınıza bir iyilik yapın ve asla onları mutlu olmayacakları bir mesleğe yönlendirmeyin.

Doğum haritasında 7. evde bulunan verileri göz önünde bulundurarak evliliğini, üçüncü evinde bulunan verilerle ilk öğretimini, 9. evinde bulunan verilerle yüksek öğrenimini, 11. evdeki verilerle sosyal ve arkadaşlık ilişkilerini, 10 evdeki kariyer durumlarını, 5. evdeki sanatsal yeteneklerini, 2. evdeki verilerle ticari yeteneklerini uzman astrolog eliyle tespit ettirmeden onun hakkında yanlış yapmayın bu yüzden çocuğunuzun hayat boyu yaşayacağı sıkıntılara siz sebep olabilirsiniz.

İşte doğum haritası bu denli önemlidir, doğum haritası insanın karakter ve yaşam haritasıdır. 

Siz bunu ister kabul edin ister etmeyin bu böyledir.

Elbette herşeyin hayırlı ve iyi olanını Allah bilir, bize düşen sadece bunu dilemek ve bu yolda aklımızı kullanmamızdır.

Unutmayalım ki Kuran bize " Allah aklını kullanmayanların üzerine pislik yağdırır" diye boşuna ikazda bulunmaz.

Tercihlerimiz kaderimiz olmasaydı imtihanın ve "İnsanın kaderi kendi çabasına bağlıdır Isra 13" ayetinin ne anlamı olurdu? Tercihinizi yapın ve çocuklarınızın doğum haritasını onları yetiştirirken göz önünde bulundurun...

Not: "İslamda Astroloji-Doğum Haritası rehberi- Hayatın anlamı Esmaül Hüsna ve yaşam şifreleri" adlı eserimiz çocuklarınızın ve kendinizin doğum haritasını yorumlayabilmeniz için İslami bir perspektifle eşim Gülşen Özcimbir ve benim tarafımdan sizlerin bu ihtiyacı için yazıldı. Bu kitabı yavaşça sindirerek okuyun ve haritanızı kendiniz çıkartın, bu sizin için çok daha ucuz ve kalıcı bir yöntem olacaktır. Bu kitabı özellikle yaşamkoçlarına tavsiye ediyorum zira yardımcı olacakları insanlara daha iyi danışmanlık hizmet vermek istiyorlarsa o kişilerin astrolojik analizlerinide başarılı şekilde yapacaklardır.

 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..