Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '18

 
Kategori
Çocuk Psikolojisi
 

Çocukların Dünyası

Çocukların Dünyası
 

Bir gülümseme düşünün, bir adamın kucağında iki çocuk... Dikkat ile onun anlatacaklarını dinliyorlar ve belki de hayatlarının en güzel nasihatlerini alıyorlar. Çocukları düşünün, büyümek için merak ile bekleyen ve neler yaşayacaklarını heyecan ile takip eden... Hayat her zaman en adaletsiz oyunlarını onlar için oynarken bu çocuklar nasıl olacak da inanç ile güven ile büyüyecekler?

Çocukları ve gülümsemelerini düşünün. Onlara sığınabilecekleri gerçek hayatlar verin. Gerçek çınar ağaçları olun, onlar için... Büyümek ve yaşamak için korkmayacakları güvenler sağlayın, çocuklar için... Onların hayatlarında ışık olmak için sadece size inanmalarını sağlayın. Çocuklar inanmak ve güvenmek için öylesine temiz yürekleri ile beklerken onları hayal kırıklığına uğratmayın. Hayat olmayın, hayat ışığı olun.

Çocuklar ve gelecek düşünün. Her birinin hayata katacakları mucizleri hayal edin. Ne kadar çok hayal ederseniz o kadar güzel bakabilirsiniz onların gözlerine de zihinlerine de... İnançlı ve geleceğine güvenen çocukların yetişmesine vesile olun. Sadece gelecek düşünün ve o geleceğe güzel çocuklar çizin, hayallerinizde...

Çocukları düşünün. Karanlığın yaklaştığı bu gelecekte sadece çocukları düşünün. Onların sadece hayalleri varken siz sadece çocukları düşünün. Çocuklarınız olması için aynı damarda kan olmalarına gerek yok, evren herkesin çocukluğudur çocuklarıdır... Çocuklardan kurulmuş bir hayat düşünün, ne kadar da parlak bir ay doğacak, ne kadar da sıcak bir güneş ısıtacak. Siz sadece çocukları düşünün.

Umudu, geleceği, inancı, yaşamı ve bunlar için büyümeye çalışan çocukları düşünün. Gözlerindeki merakı, zihinlerinde hayalleri, ellerindeki umutları, yüreklerinde ki şefkati düşünün. Siz sadece çocukları düşünün, onlar da büyüyebilmek için size olan inançlarını düşünsünler. Çocuklar hayal kursun, siz onların kahramanları olun.

 
Toplam blog
: 99
: 120
Kayıt tarihi
: 30.03.18
 
 

Merhaba :) Herkesin yazmaya olan isteği ve hayranlığı ile burada buluşabiliyor olmasından çok büy..