Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '17

 
Kategori
İlişkiler
 

Çok fazla bakımlı ve temiz kadın yatakta sabun kokar

Çok fazla bakımlı ve temiz kadın yatakta sabun kokar
 

Ben çok temiz değilim. Oysa temizliğe inanan biriyim. Bilinçli olarak az kirli kalıyorum. Aşırı temizlikte doğallık kayboluyor. Vücut etten oluşuyor, et bu ne kadar temizlenir ki. Hoş olmayan görüntüyü ve kötü kokuyu giderecek kadar.

Ama şimdilerde bakım ve temizlik böyle yapılmıyor. Ne kadar temizlenirsen o kadar güzel olacağın düşünülüyor.

Temizlik yaşamın izlerini silmeyecek. Gülmenin kahkahanın ışığı, kurumuş gözyaşları, öpüşlerin izi falan kaybolmayacak. Tertemiz vücut doğal olmuyor, kadın sanki biraz kirli kalacak.

Banyodan sonra sevişiliyor, bu da yanlış; vücudun kendi doğal kokusu tahrik eder. Vücut zaten başka kokular girdiği zaman kirlenmeye başlar, kadın kokusu her daim olacak; yıkanmış kadın kadın kokmuyor.

Çok fazla yıkanmak/temizlenmek kadınlığı alır götürür, geriye temiz ama kadın olmayan (kadın hissi vermeyen) vücut kalır. Erkeklerin karılarından soğumalarının bir nedeni de budur. Erkek saldırgandır, vücutta kadınsı şeyler arar. Sabun kokan bir vücutta duygular uyanmaz.

Elbette belirli bir kirlilik durumu ayrı, erkek kadının doğal vücudunu ister. Bu nedenle önce sevişilir sonra yıkanılır. Kadınlar yanlış biliyorlar, erkekler bu konuya fazla takmaz. Yıkanmış kadın erkeğe cazip gelmez. Yıkanmış vücutta insan tahrik de olmaz.

Kadın vücudu zaten böyle şeyleri örter. Erkek, tahrik eden bir vücudu varsa, bakımsız kirli bir kadınla da yatar ve bu sevişmeden çok zevk alabilir. Kokular deodorantlar içinde pamuklara sarılmış saray hanımefendisi insanda seks duygusu uyandırmaz; çünkü seks duygusu biraz hayvanidir.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..