Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '13

 
Kategori
İlişkiler
 

Çok sevmek

İnsan ilişkisinde neden mutlu olamaz? Sevmeyi çok ama çok istediği için. Öyle bir sevmek ister ki içten içe yoğun ama gel gör ki bunun sadece küçük bir kısmını yaşadığını hissettiğini düşünür. Öyle bir sevmek ister ki herşey o an istediği an olsun istediği an ulaşsın. İşte bu yüzden çıkar anlaşmazlıklar, sonlar...

Sevdiğim bir arkadaşım çok sevmek istiyorum dedi ama ben neden bu kadar sevmek istediğin halde kendini tutuyorsun diye sormadım. Çünkü verilen cevaplar aynı kişiler farklı. İnsanın o sürekli istediği gibi çok sevmesi için önce kendinden bir parça vazgeçmesi lazım karşısındaki bireyinde ihtiyaçları, hayatı, ilgi alanları olduğunu kabullenmesi lazım. 

Hal böyle olmayınca ilişkinin başladığı noktadaki kişiler ile bittiği andaki kişiler ne kadar farklı ne kadar yabancı birbirine akıl almıyor. İnsanın içinden neler neler çıkıyor. Tüm bunların hepsi aslında iyi bir şey yüzünden çok ama çok sevmeyi istemek yüzünden ah bir de bunu kontrol etmeyi becerip benliğimizi bu kadar ön planda tutmasak..

 
Toplam blog
: 3
: 200
Kayıt tarihi
: 27.02.13
 
 

Ekonometri okumak ne yorucu ne zevkli :)) ..