Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '08

 
Kategori
Aile
 

Çok şükür bitti!

Çok şükür bitti!
 

<ı>Sonunda Allahın izni ile kazasız belasız bu düğün işini de hallettik.
<ı>Uzun yıllar göremediğim akraba ve sanal ortamdan gelen dostlarım ile güzel memleketimin dört bir yanından gelen misafirlerimiz, düğünümüze bir o kadar daha renk kattılar.

<ı>

Arif ÖĞÜTÇÜ dostumun dediği gibi; klimalı salonu duyan düğünümüze koştu! :)) Binlerce kişi dışarıda kaldı! Allah hepsinden razı olsun. Özellikle, kalabalıktan içeriye giremeyip, kapıdan takısını vererek ayrılmak zorunda kalan arkadaşlardan özür diliyorum!

<ı>

<ı>Allah nasip kısmet ederse Oğlumun evlenme düğününü Şükrü Saraçoğlu stadyumunda yapmak istiyorum. Açık havada.

<ı>

<ı>Yer ne kadar büyük olursa katılımda o kadar büyük oluyor. İnanırmısınız sırf nedir bu kalabalık diyerek meraktan salona giren ve kendini birden takı merasiminin içinde bulan onlarca vatandaş, bir dilim pastayı ... ila ... YTL arasında yemiş oldu! (Eee fazla merak zararlıdır:)) )

<ı>

<ı>Düğün biteli üç gün oldu halen yığınla açılmadık içi takı dolu zarflar var. Çoğu küçük altın, kolye, bileklik ve altın saat olmak üzre tam iki teneke altın oldu! ( Ne kadar mütevaziyim yarabbi bayılacağım) :))

<ı>

<ı>Bu güne kadar bu salonlara, böyle bir katılım görülmemişti. Ortada, “Tef” çalarak dolaşan çalgıcının her vuruşta, kasnaktaki ince pirinçten 8 çift küçük zilin tınlamasına verilen bahşişlerden tefçinin bugün altına sıfır bir araba çektiğinin haberini duydum!

<ı>

<ı>Çanakkale <ı>ekibimiz paytuska oynarken, Kırklareli ekibimiz Sülman Aga oynuyordu.

<ı>İzmir <ı>ekibimizden yeni harmandalı Ankara’dan misget geliyordu.

<ı>

<ı>Artvin<ı>’den “atabarı” Bursa’dan Ben Yemenimi Al İsterim Elazığ’dan Çayda Çıra Kars’tan Allı Gelin geliyordu.

<ı>

<ı>Tabi memleketin her yerinden gelen dostlar olunca haliyle oyun havaları da bu kadar çeşitli olacaktır.

<ı>Vallahi hanım ile ben Fethiye’deki milliyet blog toplantısında çıkıp göbek atamadık ama oğlumuzun sünnet düğününde çılgınlar gibi eğlendik.

<ı>

<ı>Özellikle İzmir Bornova’dan gelen 21 yıldır görmediğim akrabamalarım gelmesi tam bir sürpriz’di! Çoktandır, hayatın böyle güzelliklere gebe olduğunu unutmuşum.

<ı>Düğünümüze gelen dostlara, akrabalara ve arkadaşlara çok teşekkür ederim. Gelemeyenler üzülmesin, nasılsa çocuklar çabuk büyüyor bir başka düğünde buluşuruz inşallah.

<ı>(Sakın salonu küçük tutmayın zor oluyor. Özellikle klimalı ve tavanı yüksek olsun. Zemine yakın olsun ki, zıplarken çökme tehlikesi olmasın. Arka çıkış kapısı olup olmadığına iyi bakın! )

M. Talip Girgin
Tüm yazdıklarım!



<ı>

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..