Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '10

 
Kategori
Güncel
 

Çok ülke batacak, Türkiye çıkacak

Çok ülke batacak, Türkiye çıkacak
 

http://www.turkislambirligi.com/


Kriz Türkiye’yi gecikmeli olarak vurdu. Bu doğru ve vurmaya da devam eder. Fakat bizim milletimizin güzel bir yönü vardır. İslam ahlakı ve yardımlaşma ruhu çok güzeldir. O mecburi bir mal hareketliliği, para hareketliliği meydana getiriyor, getirir. O YÜZDEN BİZE YANSIMASI AVRUPA'DAKİ ŞİDETTE OLMAZ VE OLMAYACAK. Ama bizim asıl kurtuluşumuz Türk İslam Birliği ile olacaktır. O zaman değil kriz, zenginlikten insanlar rahatsız olacak.

Biz altın çağa giriyoruz Allah’ın izniyle. Türk ülkeleri bundan sonra mutlu olacak, sevinçli olacak, ferahlık içinde olacaklardır.

Her gün Türkiye'nin krizden etkilenmeyeceği hatta güçlenerek çıkacağı yönündeki haberleri çeşitli otoritelerden duyuyoruz.Bu haberlerden birini daha sizinle paylaşmak istiyorum.

Küresel piyasaya yön veren yatırımcılardan Jim Rogers, Avrupa'yı sarsan borç krizinin daha da derinleşeceğini savunarak, "Bu yıl ülke ve şirket bazında daha çok iflas görürüz" iddiasında bulunurken Türkiye için müjde verdi.

Gelişmekte olan ülkelerle ilgili de yorumda bulunan Rogers, doğal kaynaklara sahip olan, bunları kontrol edebilen ve yüksek rezerve sahip ülkelerin dünya ekonomisinde liderliğe oynayacağını belirtti. Rogers, "Şu anki konjonktürde Türkiye, birçok ülkeden çok daha iyi bir geleceğe sahip gözüküyor" dedi.

Haber7.com, 10 Şubat 2010

 
Toplam blog
: 145
: 1324
Kayıt tarihi
: 08.11.09
 
 

Dünyaya sevginin hakim olması için iyilerin ittifak etmesi gerektiğine inanıyorum. Sevgi, şefkat,..