Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Haziran '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Çok yorumlananlarda öne geçmenin sırları

Çok yorumlananlarda öne geçmenin sırları
 

Resim: İnternetten alıntı


Nasıl mı?

Kendi kendinize notlar yazarak.

Örneğin üç beş satırlık birşey yazdınız ve yayına verdiniz. Oldu ya sonradan aklınıza bir şeyler geldi. Yazınızı ya da şiirinizi yayından çekmeden yorum kutucuğuna ekleme yapabilir yorum hanenizi kabartabilirsiniz.

Yorum hanenize bir not yazdınız ama... Hay allah! Aklınıza bir cümle daha geldi. Yazıyı yayından çekecek haliniz yok ya... Onu da ekleyiniz ve bekleyiniz.

Baktınız yorum-morum yok ve sizin de canınız sıkılıyor, canınız sıkılırken aklınıza bir cümle daha gelmez mi? Yok, yok. Çekinmenize gerek yok. Onu da ekleyiniz. Başkalarının hakkını yer miyim acaba diye düşünmeyiniz. Ne de olsa iyi niyetli bir girişim bu. Artniyetiniz yok! Yazıyı ya da şiiri de zaman kaybı olmasın diye yayından çekesiniz yok.

Hay Allah. Zaten hep böyle olur. Yine aklınıza şahane bir cümle geldi. Ya da bir şarkı linki. Eklemezseniz çatlayacaksınız. Yoooo yooo çekinmeyiniz. Madem ekleyebiliyorsunuz. Üçüne beşine mi bakacaksınız. Onu da ekleyiniz. Ucunda ölüm yok ya...

Arkadaşlar tutup da üç-beş yorumun hesabını yapacaklar değil ya... Her genç kızın başına gelebilir değil mi? Pardon! Her şairin, yazarın. Tabii kendinize yedirebilirseniz.

Evet arkadaşlar. Umarım işin sırrını çözmüşsünüzdür. Attığınız bloğun altına istediğiniz kadar not ekleyebilir (İyiniyetli olmak şartıyla!) yorum sayınızı kendi kendinize artırabilirsiniz. Ona kadar yolu var. Ondan sonrasını bilemem gayri! Belki onu geçince iyiniyet sınırlarını zorlamış olabilirsiniz. Orasını da editörler bilir.

Hadi kalın sağlıcakla. Amman kendinizi üzmeyiniz. Altı üstü iki ücbeş yorum için can sıkmaya değer mi?

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..