Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Zeynel Abidin KAPLAN

http://blog.milliyet.com.tr/zak

12 Ocak '09

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Çok

Çok
 

Ekranların sol yanları kızmızıya boyalı içine son dakika yazısı düşmüş. Bulunduğu konumdan rahatsız olduğundan olacak, yanıp sönüyor. Alt yazılar geçiyor. Roketatarlar, lav silahları, el bombaları bulundu. Son dakikalar yanıp yanıp sönüyor. O kadar son dakika ki, sayamamışlar. Ondan olacak çokca diyorlar. Çokca roketatar, çokca muhimmat, çokca elbombaları. Her kazıdan çok çıkacakmış gibi geliyor. Çok korkuyoruz. Ne kadar meraklıymışız silaha, ölüme. Çok meraklıymışız. Çok.

İsrail “vurmaya devem edeceğiz” böğürmüş. Ölü sayısı 900 lere yaklaştı diyor. Sayamamışlar. Çok ölü var. Çok. Çocuk ölüleri. Mahalle mahalle, sokak sokak tarıyorlarmış kendi insanlıkları ile birlikte Filistinlileri. İnsanlıktan nasıl nasip almadıklarını ıspatlarcasına vuruyorlar güvenli dedikleri evleri ve cayır cayır yakıyorlar, kendi geleceklerinide içine katıp hepbir elden dünyanın insanlığını alnından vuruyorlar. İsrailli kadın askerler yanan Gazzeyi fon yapıp resim çektiriyorlar. İlerde torunlarına anlatacaklar. Çok çocuk öldürdük. Çok.

Barak Obama hamburgerciye gitmiş. Hamburger yemiş sohbet etmiş. Zaman bulup Filistin'e de laf etmiş. Yapmayın efendiler demiş. Çok sevindik. Çok.

 
Toplam blog
: 32
: 1377
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Halen Manisa'da yaşıyorum. 1974 Erzincan doğumluyum. Sağlık Teknisyeni (Laborant) olarak çalıyorum. ..