Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '20

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Corona Virüsü Projesi

Corona virüsü projesi, corona virüsü tedavisi, fip virüsü, kedilerde korona virüsü, corona virüsü taşıyan kedi, kedilerde corona virüsü belirtileri, corona hastalığı kedi, kedilerde fip virüsü, başlıkları adı altında insanların gündemini meşgul eden bu virüsün kimin icadı ve ne amaçla olduğunu biliyor muydunuz ? O Çözer Medya Haber farkıyla sizler için araştırdık.


Son günlerde tüm Dünyanın gündemine oturan “corona virüsü projesi” insanlığın sonunu getirmek, Dünya nüfusunu 500 milyona düşürmek amacıyla bir takım kimyagerlerin ve bunlara destek veren ülkelerin geliştirmiş olduğu projedir. Corona virüsü sadece internet ortamında araştırdığınız kadar masum bir virüs değil. Tüm insanlığı tehdit eden bu projenin asıl amacı yıllardır söyleyen “dünya nüfusunu 500 milyona indirmek” adlı komplo teorisinin bir komplo teorisi olmadığını bugün bizlere bir kez daha kanıtladı.


Daha önce hiç duymadığınız bir animasyondan bahsetmek istiyoruz. Adı “I Pet Goat II / i pet goat 2 ” bu animasyon filmi 7 dakikadan oluşuyor ve sadece 7 dakikalık bir animasyon filmi için dev animasyon şirketi Helio Fant 6 yılını harcıyor. Düşünebiliyor musunuz ? Sadece 6 dakikalık bir animasyon filmi için köklü bir firma ve bütün ekibi 6 yılını harcıyor. Peki bu animasyon filminde insanlığa neler anlatılıyor ? İsterseniz 2012 yılında yayınlanan bu animasyon filmini hep birlikte izleyelim.



İzlediğiniz bu animasyon filmi 2012 yılında yayınlandı. Filmde 3:37 saniyesine dikkatlice baktığımızda virüs içinde boğulan bir adam olduğunu görüyoruz. Burada bizlere verilmek istenen mesaj insanlığın gelecek yıllarda bir virüsle mücadele edeceğini ve buna yenik düşeceğiniz anlatıyor.

Ayrıca 6:06 saniyesinde Notre Dame Katedralinin nasıl yanarak yıkıldığını izleyebilirsiniz. Gerçekte Notre Dame Katedrali animasyonda olduğu gibi 2019 Nisan ayında bir yangın sonrası yanarak yıkılmıştır.


Dünyayı dışarıdan yöneten güçler bu filmde sahte mehdinin geleceğini ve insanlığı içinde bulunduğu kaostan kurtaracağını bizlere anlatmaya çalışıyor. Fakat atlanmaması ve üstü çizilmesi gereken bir diğer konu ise Mesih sahte İsa projesi, bununla ilgili Netflix’te 1 ocak 2020 yılında yayınlanan Messiah dizisi akıllarda şüphe uyandırıyor.

Mavi ışık projesini duydunuz mu hiç ? Devasa bir hologram teknolojisi, bu projeyle sahte Mesihi dünyaya getirip insanları farklı bir dine tek dünya devleti adı altında farklı bir çatıda buluşturmak istiyorlar.

Amaçlarının dünya nüfusunu istedikleri şekilde azaltarak tek dünya devletini kurmak ve hayatta kalan diğer insanları bir köle gibi çalıştırmak onlar üzerinden dünyaya hükmetmek olduğunu araştırma yapan bir çok arkadaşımız biliyor.
 
 
 
Toplam blog
: 6
: 75
Kayıt tarihi
: 28.11.19
 
 

melisa'nın ilginç duvarı. ilginç olan herşeyi yazar çizerim ..