Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '20

 
Kategori
Biyoloji
 

Coronovirus

CORONOVİRUS

Yazan:Uçar Demirkan

Yerkürede yaşamın sonlanmasıyla ilgili bilimsel ve dinsel varsayım   ve inançlar bulunmaktadır. Dinsel inançlara göre kıyamet kopacak ve herkes için-belki de her şey için-yaşamın sonu olacaktır.

Mehdi yerküreye gelecek ve tüm kötülüklerle ve kötülerle savaşıp onları yok edecek ve iyilerle cennete gidecektir.

Uzay araçlarının da kullanıldığı nükleer bir savaş sonunda yerkürede yaşam son bulacaktır.

Tüm yerküreyi kapsayan bir nükleer bir savaş sonunda yaşam sonlanacaktır.

Marduk adlı gezegenle yerküre çarpışacak ve yerküre yok olacaktır

Milliyet blogda “biyoloji” bölümünde yayınlanmış “Ölümcül avcılar-virüsler ve bakteriler”başlıklı denememde de belirttiğim gibi virüsler nedeniyle de yaşam son bulabilir.

Kişioğulları ilk kez 1957 yılında uzaya çıkmışlar ve sonraki yıllarda aya gidip gelmişler; uzayda labaratuvar kurmuşlar; uzay mekikleri ile labaratuvara gidip geri dönmüşlerdir.

Uzayı bir uydu çöplüğüne dönüştürmüşlerdir.

Bu çalışmalar sırasında kişioğullarının  korktuğu uzay varlıkları uzayda bol bulunan partiküller-parçacıklar-olmuştur.

Oysa korkulması gereken varlıklar virüslerdir. Virüslerin tüm uzaya yayılmış olarak bulundukları anlaşılmıştır.

Virüslerin kimilerinin yalnızca RNA sı kimilerinin yalnızca DNA sı bulunduğu düşünülmektedir. Bu durumlarıyla yarı canlı varlıklar oldukları varsayılabilir.

Yakın çağlarda virüslerin yol açtığı bol ölümlü salgın hastalıklar görülmüştür. MERS, SARS, AİDS, EBOLA salgınları böyledir.

Günümüzde de Coronovirüs salgını görülmektedir.

Bu salgınla ilgili değişik varsayımlar yapılmaktadır.

Coronovirüs labaratuvar koşullarında üretilmiş yapay bir virüstür. Bir biçimde labaratuvar ortalından kurtulmuş ve yerküreye yayılmıştır.

Bu durumda bu virüsün panzehirinin de yapılmış olması ve salgının hemen önlenmesi gerekirdi. Demekki, panzehir yapılmamıştır.Bu aşamada virüs labaratuvardan kaçmış ve yayılmıştır.

Ya da virüs labaratuvardan kaçtıktan sonra mutasyon geçirmiştir. Virüsün mutasyon geçirdiğine dair söylemlere rastlanılmaktadır. Bu nedenle de virüsün panzehiri bulunmamakta ve hazırlanmaya çalışılmaktadır.

Başka bir varsayıma göre büyük bir olasılıkla virüs uzaya gidip dönen araçlarla yerküreye gelmiştir. Ya da düşen yapay uydularla atmosfere taşınmıştır.

Böyle bir olasılıktan NASA nın bilgili olması gerekmekteir. Belki de bu varsayım doğrudur. Bu nedenle NASA insanlığı Mars gezegenine taşımanın yollarını aramaktadır.

Bir başka varsayıma göre virüsler yerkürenin atmosferine  uzaydaki başka gelişmiş uygarlıklarca bırakılmıştır. Bir tür uzay savaşı sözkonusudur.

Bir varsayıma göre yerkürede yaşam başka gezegenlerden gelenlerce başlatılmıştır. O nedenle başka bir varsayıma göre yerkürede yaşama son vermeyi de düşünen uzaylı uygarlıklar bulunabilir.

Bir de MARDUK söylencesi vardır. Buna göre; Marduk adlı bir gezegen uzayda yörüngesinden çıkmıştır ve  hızla yerküreye doğru yaklaşmaktadır. Sonunda iki gezegen çarpışacak ve yerküre yok olacaktır.

Yerkürede son yıllarda artan oranda görülen yanardağ patlamaları, depremiler, tusunamiler  Marduk’un yol açtığı olaylardır. Ceoronavirüs salgını da Marduk’la ilgili olabilir. Marduk’un etkisiyle virüsler ortaya çıkmış ve çoğalmış olabilirler ya da Marduk’tan yollanmış olabilirler.

İnsanlık veba kırımları, çeşitli grip kırımları yaşamıştır,  iki evrensel savaş kırımlarını  görmüştür.  Bunların etkisinden kurtulmayı başarmıştır. Coronavirüs kırımını da yaşayacak ve sonuçta bu kırımdan da kurtulacaktır.

Karşıt durumda NASA nın çalışmalarını bir an önce tamamlayıp insanlığı Mars gezegeni mi olur Jüpiterin uydularımı olur uzayda başka yerlere  taşıması gerekecektir.Ancak, bu konuda da fazlaca bir yol alınmış gibi görünmemektedir.

Tanrı yerküreyi korusun!

 

 

 

 
Toplam blog
: 142
: 578
Kayıt tarihi
: 04.09.13
 
 

1940 yılında İzmir'de doğdum İzmir Atatürk Lisesi'ni bitirdim 1961 yılında Mülkiye(Siyasa..